Premierului neozeelandez i-a fost refuzat accesul într-o cafenea

Publicat:

Nimeni nu este scutit de la respectarea măsurile impuse pentru a se preveni răspândirea noului coronavirus în Noua Zeelandă, nici măcar premierul ţării, Jacinda Ardern, căreia i s-a refuzat accesul într-o cafenea din capitală ca urmare a regulilor de distanţare socială pe care Jacinda Ardern însăşi le-a adoptat, informează duminică AFP, scrie agerpres.

Jacinda Ardern, logodnicul ei Clarke Gayford şi un grup de prieteni s-au dus la o cafenea din Wellington, dar le-a fost refuzat accesul deoarece cafeneaua atinsese deja numărul maxim de clienţi permis conform noilor reglementări.


Citește și : Situația pandemiei de COVID-19 în Italia

“Trebuie să-mi asum responsabilitatea, nu m-am organizat şi nu am făcut nicio rezervare nicăieri”, a scris pe Twitter Clarke Gayford ca răspuns la remarca unui alt consumator care remarcase că aceşti clienţi VIP au fost respinşi.

Noua Zeelandă a început să ridice restricţiile impuse pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Joi, cafenelele au primit autorizaţia de a fi redeschise, dar cu respectarea păstrării distanţei între clienţi, care sunt obligaţi să stea la mese.

Un client, care a observat că premierul Jacinda Ardern nu a putut intra în cafenea, a declarat pentru Stuff Media că un angajat a fost “nevoit să îi comunice, jenat, că locul era plin, că nu aveau mese libere şi ei au plecat”.

Citește și : Guvernul ungar anunţă ridicarea restricţiilor şi la Budapesta

Din fericire pentru premier şi prietenii săi, la scurt timp câţiva clienţi au părăsit localul, iar personalul cafenelei a alergat după ei pe stradă pentru a-i invita înapoi.

“A fost foarte drăguţ să alerge după noi pe stradă când s-a eliberat un loc. Un serviciu A +”, a scris pe Twitter logodnicul premierului neozeelandez.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cele mai cool 38 de cartiere din lume

Cele mai cool 38 de cartiere din lume Time Out a anunțat care sunt zonele la modă care trebuie vizitate, un cartier din Marsilia fiind...

Vești bune pentru șoferi: Dispare amenda automată pentru lipsa rovinietei

Vești bune pentru șoferi: Dispare amenda automată pentru lipsa rovinietei Vești bune pentru șoferi. Amenda automată pentru lipsa rovinietei pe drumurile naționale ar putea dispărea....

Misterul disparițiilor cercetătorilor ruși. Temerile lui Putin

Misterul disparițiilor cercetătorilor ruși. Temerile lui Putin În ultimii șase ani, 12 cercetători ruși implicați în dezvoltarea rachetelor hipersonice au fost arestați, iar unii au...

Un copac imens, prăbușit în Parcul ”Ștefan cel Mare” din Capitală

Un copac imens, prăbușit în Parcul ”Ștefan cel Mare” din Capitală Un copac a căzut la pământ în Parcul Ștefan cel Mare, blocând complet un...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.