Un fost preot gay, ŢEPUIT şi lăsat pe drumuri de mai tânărul său soţ român

Publicat:

Un fost preot englez, în vârsta de 79 de ani, a fost lăsat în stradă după ce a cumpărat un apartament pentru el și soțul său, un român în vârstă de 24 de ani. Cuplul s-a despărțit la scurt timp, iar apartamentul i-a revenit românului, informează Metro.co.uk, potrivit blitznews.

Phillip Clements s-a căsătorit cu fotomodelul Răzvan Marin după ce s-au întâlnit pe un site dedicat întâlnirilor. Clements și-a vândut apoi casa sa din Kent pentru a putea cumpăra un apartament de 100.000 de euro în București, unde urma să trăiscă alături de soțul său.


Citeşte şi: Incendiu devastator în New York. Cel puţin 12 oameni au murit

Cu toate acestea, cuplul a ales să se despartă, lasându-l pe Clements fără o casă și fără bani. Clements și Marin se căsătoriseră în acest an în aprilie în Anglia, ca apoi să se mute la scurt timp în România.

Clements a spus că lucrurile au început bine pentru el, dar a devenit nefericit doarece se afla într-o țară în care nu cunoștea limba și nu avea multe cunoștințe, în timp ce prietenii săi de acasă îl implorau să se întoarcă.

„Am ieșit în aprilie cu Florin și ne-am simțit minunat. Obișnuiam să mergem la cinema și la cumpărături. Mă făcea să râd. La sfârșitul lui august, m-am întors pentru două săptămâni în Anglia deoarece aveam niște programări medicale.”

„Când am revenit în România, am avut o ceartă. El era irațional. Mi-am asumat o parte din vină, dar am decis că nu mai există viitor pentru noi. Mă simțeam foarte singur, nu cunoșteam limba și nici nu aveam prieteni. Florin își petrecea foarte mult timp ieșind. Se culca foarte târziu, uneori la 5 dimineața, după ce mergea în cluburi sau se uita la filme. Mie îmi spunea că sunt prea bătrân pentru a merge în club, dar aveam încredere în el”, a declarat Phillip Clements.

Apartamentul din România a fost inițial pe numele lui Clements, dar l-a trecut pe numele lui Răzvan Marin deoarece a vrut ca tânărul să aibă parte de siguranță financiară după ce va muri. La scurt timp, cuplul s-a despărțit.

Citeşte şi: Patru deţinuţi au evadat dintr-o închisoare de la Berlin

Clements s-a întors din septembrie în Anglia, dar este ajutat de prieteni ca să se descurce. Fostul preot spune că a fost ideea lui să plece în România, iar lui Florin Marin i-a plăcut ideea, dar Clements crede că totuși le-ar fi fost mai bine dacă ar fi trăit în casa pe care o avea în Anglia.

Cei doi au păstrat legătura, iar românul l-a vizitat de câteva ori în Anglia. „Nu vreau să divorțez, iar el spune că nu vrea pe nimeni altcineva”, a spus fostul preot.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat în ședința din...

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.