X

Preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo se roagă pentru eradicarea coronavirusului

Preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Yoshiro Mori, se roagă pentru eradicarea coronavirusului. Organizatorii susțin că evenimentul nu va fi afectat de epidemie. Până acum au fost confirmate 110 cazuri în Japonia, pe lângă persoanele infectate pe vasul Diamond Princess, scrie mediafax.

„Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi ca noul coronavirus să fie eradicat”, a spus preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo Yoshiro Mori, potrivit firstpost.com.

Citește și : Aproape 3.500 de civili ucişi în urma războiului din Afganistan în 2019 (ONU)

Organizatorii evenimentului şi Comisia Olimpică Internaţională au insistat că evenimentul sportiv nu va fi afectat de virusul ucigaş.

Până acum, coronavirusul a ucis 2.362 de persoane şi a infectat aproximativ 78.000 la nivel mondial. În Japonia au fost confirmate 110 cazuri, în afară de alte 634 de persoane infectate pe vasul de croazieră Diamond Princess.

Mai multe evenimente sportive au fost afectate de epidemia de coronavirus, printre acestea numărându-se Campionatul de Atletism în sală, Marele Premiu Formula 1 şi o parte dintre calificările pentru Jocurile Olimpice.

Citește și : Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus în Coreea de Sud a ajuns la 433

Tags: Comisia Olimpică InternaţionalăcoronavirusDiamond PrincessJaponiatokyo
Categorii: Știrile zilei