X

Presiuni ca deputata Victoria Cazacu să-și depună mandatul de deputat? Primari și consilieri locali cer demisia

Presiuni ca deputata Victoria Cazacu să-și depună mandatul de deputat? Primari și consilieri locali cer demisia

Mai mulți primari și consilieri locali din partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) din Ocnița cer demisia deputatei Victoria Cazacu, a cărei fiică este cercetată într-un dosar de corupție, la Aeroport. Aleșii au făcut publică o declarație comună, pe 4 aprilie, în care anunță retragerea sprijinului politic pentru deputata ajunsă în Parlament pe listele PAS.

„Respectăm prezumția de nevinovăție a persoanei, până la pronunțarea unei hotărâri de judecată, dar asemenea cazuri subminează eforturile de a combate corupția, prejudiciază imaginea organizației teritoriale Ocnița a PAS, din acest motiv, retragem susținerea politică Victoriei Cazacu și îi cerem în mod colectiv să-și dea demisia și să-și depună mandatul, pentru a nu exista suspiciuni pe perioada anchetei și până la pronunțarea unei decizii de judecată pe acest caz”, se arată în textul declarației, semnat de 15 aleși locali și raionali.

Amintim că Igor Grosu i-a cerut Victoriei Cazacu să-și depună mandatul de deputat, dar deputata a refuzat să-și depună mandatul de deputat la solicitarea PAS, partid din care a fost exclusă.

Amintim că, Igor Grosu a cerut ca Victoria Cazacu să depună mandatul de deputat
Tags: ca deputatapresiuniVictoria Cazacu să-și depună mandatul de deputat
Categorii: PoliticăȘtirile zilei