X

Prezentatoarea Gagauz TV ‘în excursie’ la postul de propagandă Russia Today

Prezentatoarea Gagauz TV ‘în excursie’ la postul de propagandă Russia Today

Nina Dimoglo, Angajata postului TV din Găgăuzia, a vizitat postul propagandistic rusesc Russia Today, în Moscova.

Canalul de telegrame RT School a publicat joi, 1 august, o serie de postări dedicate „excursiilor pentru colegii din CSI”.

Printre participanți am recunoscut-o pe prezentatoarea GRT Nina Dimoglo. La Gagauz TV publică, moderează emisiunea „Big Game” în format interviu.

„Jurnaliști din Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Tadjikistan și Uzbekistan, în colaborare cu ONG-ul Eurasia, au participat la un turneu pe postul de televiziune RT. Potrivit sursei citate, corespondentul special RT, Konstantin Pridîbailo, a vorbit despre munca unui jurnalist modern”.

Menționăm că, el a devenit ținta unei investigații jurnalistice de amploare „Fantastic Beasts and Much They Get” de către echipa lui Navalnîi în 2021, chiar înainte de agresiunea rusă din Ucraina. Jurnaliștii au aflat că, în timp ce lucra pentru RT, Pridîbailo primea aproape 350.000 de ruble pe lună, sau puțin mai mult de 4 mii de euro.

Și în aprilie a acestui an, corespondentul special al RT, Konstantin Pridibailo, a ținut o prelegere studenților de la Universitatea de Stat din Moscova „despre tehnologiile de contracarare a revoluțiilor de culoare”, folosind exemplul suprimării protestelor din Belarus în 2020.

Tags: 'în excursie' la postul de propagandăPrezentatoarea Gagauz TVRussia Today
Categorii: PoliticăȘtirile zilei