Prim-ministrul landului german Saar, rănită într-un accident de circulaţie

Publicat:

Prim-ministrul landului german Saar, Annegret Kramp-Karrenbauer, o stea în ascensiune în Uniunea Creştin-Democrată (CDU) a cancelarului Angela Merkel, a fost rănită uşor într-un accident de automobil produs joi dimineaţă în apropiere de Potsdam, transmite dpa, potrivit agerpres.


Maşina oficială în care se afla dna Kramp-Karrenbauer s-a ciocnit cu un camion pe autostrada spre Berlin, în jurul orei locale 04.30 (03.30 GMT), a precizat o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Citeşte şi: Moscova reacţionează după ce Chişinăul a restricţionat presa rusă şi cere intervenţia OSCE

Annegret Kramp-Karrenbauer şi alţi trei ocupanţi ai automobilului au fost răniţi şi transportaţi ulterior la un spital din Potsdam, pentru îngrijiri medicale.

Annegret Kramp-Karrenbauer se deplasa spre Berlin pentru a lua parte la discuţiile exploratorii în vederea formării unui nou guvern de coaliţie, discuţii ce urmează să se încheie joi.

Conform purtătoarei de cuvânt a guvernului din Saar, Anne Funk, Annegret Kramp-Karrenbauer a suferit doar răni uşoare.

Citeşte şi: Procesul lui ‘El Chapo’ a fost amânat în New York

La rândul său, aceasta a scris pe Twitter că speră să părăsească spitalul vineri, după o noapte în care va rămâne sub observaţie. ‘Date fiind circumstanţele, totul e OK cu mine şi cu colegii mei’, a adăugat ea.

Cauza producerii accidentului este neclară deocamdată.

Annegret Kramp-Karrenbauer este considerată o potenţială înlocuitoare la şefia CDU a Angelei Merkel dacă aceasta va fi obligată să demisioneze. Ascensiunea sa se datorează în special înfrângerii administrate social-democraţilor în alegerile regionale din martie 2007, care a dat o grea lovitură campaniei liderului SPD, Martin Schulz, pentru a deveni cancelar.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.