Prima doamnă a Americii se consideră ”cea mai intimidată” persoană din lume

Publicat:

Melania Trump, soția președintelui SUA Donald Trump, a declarat că se consideră ”cea mai intimidată” persoană din lume, judecând după ce ”vorbesc oamenii despre mine”, relatează AP, potrivit Mediafax.

Aceasta a declarat acest lucru în cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune în care promovează inițiativa Be Best pe care o conduce, care se referă la acțiuni de intimidare în mediul online.


Citește și : SUA au dispus suspendarea tuturor zborurilor interne şi internaţionale cu avioanele de vânătoare F-35

”Aș putea spune că sunt cea mai intimidată persoană din lume”, a spus Prima Doamnă a SUA într-un interviu difuzat joi în cadrul emisiunii “Good Morning America”.

Melania Trump a spus despre campania Be Best că se ocupă de comportamentul din mediul onnline și de pe rețelele de socializare online în parte și din cauza a ”ceea ce se spune despre mine”.

Citește și : Cazul Khashoggi: Turcia neagă implicarea unor anchetatori americani

”Trebuie să ne educăm copii despre comportamentul pe care ar trebui să îl aibă în societate pentru ca atunci când vor crește … să știe cum să se descurce în astfel de situații”, a declarat ea.

Criticii au remarcat faptul că soțul său, Donald Trump, obișnuiește să facă glume pe seama felului în care arată oamenii și pe ceea ce el consideră a fi o lipsă de talent sau inteligență.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: ‘Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili’

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: 'Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili' Federația Rusă caută și, de multe ori, reușește să...

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN Sursa: ipn.md

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT IT Career Expo 2024, considerat de specialişti...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.