X

Prima doamnă a Americii se consideră ”cea mai intimidată” persoană din lume

Melania Trump, soția președintelui SUA Donald Trump, a declarat că se consideră ”cea mai intimidată” persoană din lume, judecând după ce ”vorbesc oamenii despre mine”, relatează AP, potrivit Mediafax.

Aceasta a declarat acest lucru în cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune în care promovează inițiativa Be Best pe care o conduce, care se referă la acțiuni de intimidare în mediul online.

Citește și : SUA au dispus suspendarea tuturor zborurilor interne şi internaţionale cu avioanele de vânătoare F-35

”Aș putea spune că sunt cea mai intimidată persoană din lume”, a spus Prima Doamnă a SUA într-un interviu difuzat joi în cadrul emisiunii “Good Morning America”.

Melania Trump a spus despre campania Be Best că se ocupă de comportamentul din mediul onnline și de pe rețelele de socializare online în parte și din cauza a ”ceea ce se spune despre mine”.

Citește și : Cazul Khashoggi: Turcia neagă implicarea unor anchetatori americani

”Trebuie să ne educăm copii despre comportamentul pe care ar trebui să îl aibă în societate pentru ca atunci când vor crește … să știe cum să se descurce în astfel de situații”, a declarat ea.

Criticii au remarcat faptul că soțul său, Donald Trump, obișnuiește să facă glume pe seama felului în care arată oamenii și pe ceea ce el consideră a fi o lipsă de talent sau inteligență.

Tags: Donald TrumpintimidatăMelania Trumpprima doamnaSUA
Categorii: Știrile zilei