Prima Doamnă a Franţei este din nou jignită în Brazilia: ‘Într-adevăr urâtă!’

Publicat:

Ministrul brazilian al economiei a apreciat joi că Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez, este “într-adevăr urâtă”, într-un nou atac împotriva Primei Doamne a Franţei, deja insultată pentru fizicul ei de către preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, informează vineri AFP, potrivit agerpres.

“Preşedintele a spus-o şi acesta este adevărul. Această femeie este într-adevăr urâtă”, a declarat Paulo Guedes, nume important în guvernul brazilian, după comentariile recente ale preşedintelui Bolsonaro la adresa soţiei lui Emmanuel Macron, care au provocat indignare atât în Franţa, cât şi în Brazilia.


Citeşte şi: Dorian a făcut până acum 30 de morţi în Bahamas

Există “mult adevăr” în ceea ce a spus Jair Bolsonaro, a insistat ministrul în timpul unei dezbateri cu oameni de afaceri, în Fortaleza (nord-est), cu privire la afirmaţiile considerate “total lipsite de respect” de către şeful statului francez.

“Preşedintele (Bolsonaro) a spus-o şi aceasta este adevărul. Această femeie este într-adevăr urâtă”, a declarat ministrul, declanşând o furtună de aplauze. După o pauză, el a adăugat surâzând: “Nu există femei urâte, doar femei privite dintr-un unghi greşit”.

Citeşte şi: Fostul preşedinte al Zimbabwe, Robert Mugabe, a încetat din viaţă la 95 de ani

În faţa valului de indignare, Jair Bolsonaro şi-a retras comentariul de sub o postare jignitoare pe Facebook cu privire la fizicul doamnei Macron, în plin conflict între Brasilia şi Paris asupra incendiilor din Amazonia.

Bolsonaro a scris “nu-l umili pe tip, LOL (mor de râs)”, într-un comentariu la un montaj foto al unui internaut care o prezenta pe Brigitte Macron într-o fotografie dezavantajoasă şi pe Michele Bolsonaro strălucitoare în ziua învestirii soţului său la preşedinţie. “Acum înţelegeţi de ce Macron îl atacă pe Bolsonaro?”, întreba internautul pe contul său de Facebook.
Numeroşi internauţi din Brazilia şi-au exprimat sprijinul pentru Brigitte Macron, cerându-i scuze şi denunţând cuvintele intolerabile şi misogine ale lui Jair Bolsonaro.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Samsung se așteaptă să obțină profituri cu peste 1400% mai mari datorită cererii mari de cipuri

Samsung se așteaptă să obțină profituri cu peste 1400% mai mari datorită cererii mari de cipuri Adoptarea pe scară largă a inteligenței artificiale a dus...

Evenimentele Zilei de 7 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 7 iulie în Istorie  7 iulie este a 188-a zi a calendarului gregorian și a 189-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

Horoscop 7 iulie 2024

Horoscop 7 iulie 2024 Este o zi cu multe schimbări şi în care trebuie să ne întoarcem spre noi pentru a găsi răspunsurile şi...

Forme de energie necunoscute până acum, descoperite în atmosfera Pământului. NASA încearcă să găsească o explicație

Forme de energie necunoscute până acum, descoperite în atmosfera Pământului. NASA încearcă să găsească o explicație Oamenii de știință de la Universitatea din Colorado au...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.