Prima doamnă a Statelor Unite îşi încheie sâmbătă, în Egipt, turneul african

Publicat:

Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, îşi va încheia sâmbătă, în Egipt, turneul african. Ea are programată o vizită la piramide şi Marele Sfinx înainte de a pleca spre Washington, potrivit News.ro .

Soţia preşedintelui american a fost întâmpinată de preşedintele egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, şi de soţia lui, Entissar, sâmbătă, când a ajuns la Cairo din Kenya, scrie Reuters.


Citește și : Mexic: Legalizarea opiului pentru uz medicinal ar putea reduce violenţele (ministru)

În finalul primului său turneu solo ea va vizita piramidele egiptene şi Marele Sfinx din Giza înainte de a pleca sâmbătă spre Statele Unite.

Îmbrăcată în alb, vestimentaţie accesorizată cu o cravată neagră, ea a mers, pentru început, la palatul prezidenţial din Cairo.

Soţia lui Sissi a publicat, vineri, un mesaj pe Facebook prin care i-a urat bun venit Melaniei Trump spunând că va ajunge „în a doua ei ţară, Egipt”.

„Sunt onorată să întâlnesc o doamnă onorabilă, soţia preşedintelui american, mâine, la Cairo, şi să îi urez o vizită fericită şi încununată de succes în a doua ei ţară, Egipt”, a scris Entissar al-Sissi în arabă.

Citește și : Republica Democrată Congo: Zeci de morți și sute de răniți într-un accident rutier

Trump, care a ajuns şi în Malawi şi Ghana în turneul ei, s-a concentrat pe problemele copiilor, vizitând şcoli, spitale şi orfelinate.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

Zelenski anunţă o nouă strategie pentru a diminua influenţa Rusiei în Marea Neagră

Zelenski anunţă o nouă strategie pentru a diminua influenţa Rusiei în Marea Neagră Ucraina intenţionează să diminueze influenţa rusă în partea de vest a Mării...

Postările judecătorilor respinși de CSM ar putea fi analizate de inspecția judiciară

Postările judecătorilor respinși de CSM ar putea fi analizate de inspecția judiciară Postările judecătorilor respinși de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru numirea în funcție...

Proteste la Barcelona împotriva supraturismului

Proteste la Barcelona împotriva supraturismului Mii de persoane au protestat sâmbătă, la Barcelona, împotriva supraturismului din capitala Cataloniei unde ajung anual milioane de vizitatori, o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.