Prima imagine cu cel care ar fi ucis moldoveanca Marina Gavril, la Brăila. IGP, îndemnat să facă demersuri pentru detectarea suspectului

Polițiștii români caută de câteva zile ucigașul doctoriței stomatolog din Brăila, care a fost ucisă în propriul cabinet, iar prima imagine cu suspectul a fost publicată sâmbătă, 20 iulie, potrivit Pro Lider FM. Autoritățile din Republica Moldova au primit fotografia și au fost îndemnate să facă demersuri pentru detectarea suspectului, scrie Ziare.com.

Polițiștii din Republica Moldova au primit această imagine și li s-a cerut să facă toate demersurile necesare pentru identificarea și prinderea bărbatului. În mesajul trimis către toate unitățile de poliție moldovenești se specifică faptul că polițiștii români au indicii că ucigașul doctoriței este cetățean al Republicii Moldova.

Marina Gavril avea 41 de ani și era medic stomatolog. Femeia a fost ucisă, în propriul cabinet medical, cu trei lovituri de cuțit în zona gâtului.

Citește și: Poliţia din Germania a reţinut un bărbat suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift

Soțul doctoriței, tot stomatolog, este cel care a descoperit cadavrul și a sunat la 112. El le-a povestit polițiștilor că s-a îngrijorat atunci când a văzut că soția sa nu mai ajunge acasă după lăsarea serii, astfel că s-a dus după ea. Ar fi găsit-o într-o baltă de sânge.

Deocamdată nu există indicii cu privire la ce l-ar fi determinat pe criminal să comită acest act.

Cabinetul medical nu avea camere video de supraveghere și, de asemenea, nu au fost găsite două probe extrem de importante pentru anchetă: arma crimei și telefonul mobil al victimei.

Doctorița stomatolog ucisă la Brăila deținea o clinică medicală și în Galați, cumpărată cu ceva timp în urmă de la un compatriot din Republica Moldova, mai arată Pro Lider FM.