Prima zi în Letonia fără cazuri noi de infectare cu COVID-19

Publicat:

Letonia a înregistrat prima zi fără cazuri noi de infectare cu COVID-19 de la începutul epidemiei de coronavirus, au informat marţi autorităţile din domeniul sanitar din ţara baltică, relatează Xinhua, scrie agerpres.

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din Letonia a afirmat că niciunul dintre testele pentru COVID-19 efectuate în ultimele 24 de ore nu a ieşit pozitiv.


Citește și : Situaţie DRAMATICĂ în căminele de bătrâni din Anglia: Peste 6000 de seniori au murit!

Cu toate acestea, un pacient în vârstă infectat cu coronavirus a decedat, ridicând la 17 numărul total de decese legate de COVID-19 în Letonia.

Până în prezent, Letonia a raportat 896 de cazuri confirmate de coronavirus şi 348 de pacienţi vindecaţi. De asemenea, 98 de pacienţi cu COVID-19 au fost externaţi din spitale.

Letonia a raportat primul caz de COVID-19 pe 2 martie 2020. În încercarea de a stopa răspândirea coronavirusului, Letonia a decretat stare de urgenţă naţională pe 13 martie, care a fost prelungită în aprilie până pe 12 mai. În această săptămână, guvernul leton va începe să revizuiască unele dintre restricţiile impuse ca parte a luptei împotriva COVID-19.

Citește și : Libanul solicită explicaţii pentru interzicerea Hezbollah în Germania

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda Un irlandez de 33 de ani a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de...

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui Un bărbat de 45 de ani, originar din Republica Moldova, a fost găsit...

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg Nadal a pierdut în 2 seturi în finala cu Borges, scor 2-6,...

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul Statul Israel are capacitate de a rezista mai multor fronturi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.