X

Primarul Capitalei vrea amendarea deputaților PAS care s-au parcat ilegal în Parcul Valea Trandafirilor

Primarul capitalei, Ion Ceban, nu lasă în voia sorții evenimentul organizat de PAS weekendul trecut la care participanții și-au parcat mașinile pe spațiul verde din Parcul Valea Trandafirilor. La ședința Primăriei, el a anunțat că și-a rugat colegii să sesizeze autoritățile, fiind acum în așteptarea acțiunilor Ministerului de Interne.

Citește și : Președinta Bundestagului face o vizită în Republica Moldova

„Noi am investit mult în acea zonă. Am rugat colegii să sesizeze autoritățile despre această încălcare. Aștept Ministerul de Interne să amendeze fiecare deputățel PAS care se cațără cu mașina de lux pe spațiul verde și împrăștie tot glodul. Primăria nu are condiții pentru a-i amenda, dar are angajați care lucrează la aceste spații pentru a fi îngrijite și curate pe care voi, cei din PAS cu toată prostimea de trolli, îi batjocoriți că ar sta la umbră. Ei la ora 04 vin la lucru…”, s-a arătat indignat edilul, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Citește și : Ce vrea România de la summit-ul NATO?

Amintim că polițiștii deja au sancționat câțiva șoferi. Până în seara de luni, 10 iulie curent, solicitați de realitatea.md, reprezentanții Serviciului de presă spuneau că este vorba de cinci. Suma totală a amenzilor aplicate nu a fost dezvăluită.

Tags: Acţiune şi Solidaritate (PAS)chisinauIon CebanParcul Valea Trandafirilor.
Categorii: Știrile zilei