Primarul Seulului, dat dispărut; i-ar fi lăsat fiicei sale un aparent mesaj de adio

Publicat:

Primarul capitalei sud-coreene Seul, Park Won Soon, a fost dat dispărut joi de fiica sa, au relatat televiziunea naţională şi agenţia de presă Yonhap, citate de DPA şi Reuters, potrivit agerpres.

Poliţia desfăşoară o operaţiune de căutare a bărbatului de 64 de ani, folosind drone şi câini speciali, însă până la ora locală 19.00 (10.00 GMT) nu fusese raportat niciun semn legat de primar.


Citește și : Inundații catastrofale în China (VIDEO)! Autoritățile anunță cel puțin 14 morţi şi dispăruţi

Park Won Soon plecase de acasă cu cinci sau şase ore mai devreme, spunând ceva care semăna cu un mesaj de adio, potrivit fiicei sale.

Primăria oraşului de 10 milioane de locuitori anunţase anterior că edilul-şef şi-a anulat întâlnirile pentru ziua de joi.

Potrivit unor informaţii, bărbatul şi-ar fi închis şi telefonul. Ultimul semnal transmis de la smartphone-ul său a fost localizat în apropierea unui templu din partea de nord-est a oraşului, unde poliţia îşi concentrează căutările.

Potrivit Yonhap, fosta secretară a primarului ar fi depus recent o plângere penală la poliţie, susţinând că şeful său a agresat-o sexual.

Park Won Soon a fost reales de două ori, după ce a câştigat alegerile pentru primărie pentru prima dată în 2011 din poziţia de candidat, ulterior alăturându-se Partidului Democrat (liberal) al preşedintelui Moon Jae In.

Citește și : Premierul irakian promite SĂ RĂZBUNE moartea lui Hicham al-Hachémi

El a lucrat înainte ca avocat al drepturilor omului şi a fost activ într-o organizaţie de apărare a drepturilor civice timp de mai mulţi ani.

Ca primar al capitalei, Park Won Soon este unul dintre cei mai influenţi politicieni din ţară şi a jucat un rol important în eforturile de combatere a pandemiei de coronavirus.

El este văzut ca un potenţial candidat al liberalilor la alegerile prezidenţiale din 2022.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tom Hanks şi soţia sa Rita Wilson, victime ale hoţilor în Los Angeles

Tom Hanks şi soţia sa Rita Wilson, victime ale hoţilor în Los Angeles Hoţii au pătruns în proprietatea din Los Angeles a lui Tom Hanks...

Lukaşenko acuză Ucraina că a lansat drone către Rusia prin spaţiul aerian belarus

Lukaşenko acuză Ucraina că a lansat drone către Rusia prin spaţiul aerian belarus Apărarea antiaeriană din Belarus au distrus vineri mai multe ţinte în spaţiul...

Un condamnat în dosarul asasinării opozantului Nemţov, eliberat din închisoare pentru a lupta în Ucraina

Un condamnat în dosarul asasinării opozantului Nemţov, eliberat din închisoare pentru a lupta în Ucraina Un bărbat condamnat pentru asasinarea politicianului rus de opoziţie rus...

Un sportiv american s-a plâns de medalia ‘deteriorată’, iar organizatorii Jocurilor Olimpice o vor înlocui

Un sportiv american s-a plâns de medalia 'deteriorată', iar organizatorii Jocurilor Olimpice o vor înlocui Organizatorii Jocurilor Olimpice 2024 şi Monetăria din Paris, care a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.