Primele incidente la Jubileul de Platină al Reginei! Doi oameni au fost ARESTAŢI la Londra!

Publicat:

Cel puţin două persoane au perturbat desfăşurarea paradei militare “Trooping the Colour” care a deschis joi, la Londra, seria de evenimente ce marchează Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, alergând în faţa militarilor britanici aflaţi în marş înainte de a fi arestate, potrivit unor imagini televizate, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Doi bărbaţi au depăşit cordoanele de securitate în spatele cărora zeci de mii de persoane s-au reunit pe celebrul bulevard The Mall din Londra, care duce la Palatul Buckingham, şi s-au aşezat pe asfalt în faţa unei fanfare care participa la această defilare, au arătat imaginile transmise de posturile TV britanice.


Citeşte şi: Danezii au votat masiv ‘DA’ pentru a se alătura politicii UE de apărare – Black News

Unul dintre ei purta un afiş, iar celălalt o coroană aurie. Ambii au fost imobilizaţi foarte repede de poliţiştii londonezi, care i-au escortat apoi în afara zonei în care se desfăşura parada militară.

“Câteva arestări au fost operate în rândul unor persoane care au încercat să perturbe ceremonia organizată pe bulevardul The Mall. Arestările au avut legătură cu tulburarea ordinii publice”, a transmis Poliţia britanică într-un mesaj publicat pe Twitter.

“Mulţumim persoanelor din mulţime care şi-au exprimat sprijinul aplaudându-i pe poliţiştii care au revenit la posturile lor după ce au rezolvat cu promptitudine acest incident”, a adăugat Poliţia britanică.

Citește și: Ucraina pierde zilnic între 60 şi 100 de soldaţi – Black News

La parada militară “Trooping the Colour”, organizată anual pentru a celebra aniversarea oficială a reginei, participă aproximativ 1.500 de soldaţi şi ofiţeri britanici.

Regina Elisabeta a II-a a participat călare la această paradă până în 1986. Cu cinci ani înainte, în 1981, un bărbat a tras şase gloanţe oarbe în direcţia suveranei, care a reuşit totuşi să îşi controleze foarte bine calul. Regina britanică nu a fost rănită, iar autorul acelui incident, un bărbat, a fost arestat.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.