X

Primii martori în cazul omorului gravidei de la Orhei, audiați: Ce declară suspectul care ar fi violat-o și ucis-o

Primii martori în cazul omorului gravidei de la Orhei, audiați: Ce declară suspectul care ar fi violat-o și ucis-o

Judecătorii au dat start evaluării probelor și audierii martorilor în dosarul în care Gheorghe Cotorobai este acuzat de răpirea, violarea și uciderea cu deosebită cruzime a Anei-Maria, tânăra din Orhei, însărcinată în 6 luni. Procurorul a cerut ca ședințele de judecată să fie închise, iar primii patru martori urmează a fi audiați, scrie TV8.md.

Între timp, bărbatul susține că este nevinovat și declară că probele au fost trucate. Anterior, avocatul lui Cotorobai, Boris Bulbuc, spunea că învinuitul a făcut declarații în fața instanței, dar își rezervă dreptul de a păstra tăcerea în raport cu cei care desfășoară ancheta.

în seara de 12 aprilie, tânăra de 19 ani, însărcinată în șase luni, a urcat de la o stație de așteptare a transportului public într-un automobil și a dispărut. Ulterior, oamenii legii au constatat că victima a fost răpită de un bărbat de 45 de ani, fost angajat al structurilor de forță, care a fost reținut la câteva zile după dispariția tinerei.

Citește și: Poliția solicită ajutor: Un băiețel din Soroca e de negăsit

Oamenii legii spun că au ridicat mai multe înregistrări video de pe traseul național, dar și de la casa suspectului, unde se vede clar că Ana-Maria a fost dusă la domiciliul suspectului, ținută cu forța timp de mai multe ore, după care a fost urcată în portbagajul mașinii și dusă într-o direcție necunoscută.

Opt zile mai târziu, corpul neînsuflețit al tinerei însărcinate a fost descoperit la 21 de kilometri de casa suspectului. Oamenii legii au stabilit că tânăra avea urme de moarte violentă și tortură.

Singurul învinuit în acest dosar era în deplinătatea facultăților mintale atunci când a săvârșit crima. Cel puțin asta arată rezultatele expertizei psihiatrice.

Tags: martoriomorului gravideiSuspectul
Social