X

Principalul dealer de droguri din Buiucani a fost arestat

Principalul dealer de droguri din Buiucani a fost arestat

Un bărbat de 41 de ani din Chișinău a fost reținut fiind suspectat de organizarea și întreținerea speluncilor pentru consumul drogurilor.

Potrivit oamenilor legii, polițiștii de la Buiucani au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-un apartament de pe strada Călărași este organizată o speluncă de consum de droguri, transmite Știri.md.

Citeşte şi: Delegația Republicii Moldova cere încetarea blocării activității observatorilor militari în Zona de Securitate – Stiripesurse.md

Respectiv au fost dispuse mai multe măsuri speciale de investigație, iar proprietarul a fost documentat timp de o lună, ulterior fiind efectuată o percheziție autorizată în apartament.

În urma acestora, oamenii legii au ridicat mai multe aparate artizanale destinate consumului de droguri și pachețele de tip zip-lock în interior cu substanțe narcotice de tip PVP.

Principalul dealer de droguri din Buiucani a fost arestat

La fel, în apartament au fost depistate patru persoane, femei și bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, vizibil în stare de ebrietate narcotică.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la patru ani de închisoare.

Tags: Buiucanidroguri
Categorii: SocialȘtirile zilei