Principalul suspect în omorul doctoriței moldovence în Brăila a fost arestat

Publicat:

Principalul suspect în omorul doctoriței moldovence în Brăila a fost arestat

Suspectul principal în omorul doctoriței moldovence Marina Gavril, într-un cabinet stomatologic din Brăila, România, a fost reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile. Potrivit presei de peste Prut, este vorba despre un bărbat de 39 de ani, cu antecedente penale, transmite IPN.

Sursa citată scrie că bărbatul nu recunoaște comiterea faptei. Acesta le-a spus anchetatorilor că a fost în cabinetul doctoriței, dar nu la ora la care consideră anchetatorii că a avut loc omorul.


Citeşte şi: Reacţii internaţionale la retragerea lui Biden

La rândul lor, anchetatorii pe caz își mențin acuzațiile și spun că au probe care demonstrează că bărbatul a fost la cabinetul stomatologic la ora care a avut loc crima. Suspectul a fost depistat și reținut strict pe baza probelor biologice recoltate de la locul crimei.

Principalul suspect în omorul doctoriței moldovence în Brăila a fost arestat

Primele concluzii ale anchetei pe caz arată că victima a fost ucisă în 33 de secunde. Crima a fost premeditată. Ucigașul și-a schimbat de mai multe ori hainele. Totodată, telefonul victimei, care a fost singurul lucru dispărut din cabinetul stomatologic încă nu a fost găsit, dar nici arma crimei – un cuțit cu lamă.

Polițiștii români nu au indicii clare despre motivul crimei, pentru că suspectul nu a colaborat. Principala ipoteză ar fi încă o tentativă de tâlhărie a bărbatului, care nu a mers așa cum și-ar fi dorit. Este posibil ca el să fi cerut bani, bijuterii, ce avea victima în cabinet, ea să fi refuzat și apoi el să fi devenit agresiv și a ucis-o. Alte surse scriu că nu este exclusă nici versiunea unei crime la comandă.

Marina Gavril, 41 de ani, a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, din Brăila pe 16 iulie, cu mai multe tăieturi în zona gâtului. Femeia fi înmormântată în Republica Moldova.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

11 furturi în două luni. Un chișinăuian a ajuns pe mâna poliției

11 furturi în două luni. Un chișinăuian a ajuns pe mâna poliției Un bărbat de 33 ani din municipiul Chișinău a fost reținut de poliție...

Trei candidați la funcția de membru al CSM și un candidat în Colegiul disciplinar al judecătorilor nu au promovat evaluarea Comisiei Vetting

Trei candidați la funcția de membru al CSM și un candidat în Colegiul disciplinar al judecătorilor nu au promovat evaluarea Comisiei Vetting Comisia Vetting a...

 Benzina și motorina se vor ieftini

Benzina și motorina se vor ieftini Benzina și motorina se vor ieftini marți cu 11 și 12 bani.  

Vlah invocă că este intimidată și filată

Vlah invocă că este intimidată și filată Fosta bașcană Irina Vlah, care a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din toamnă, invocă că, din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.