Prins cu două sandviciuri la bord, un pasager a fost AMENDAT cu 2.000 de dolari

Publicat:

Un pasager care a sosit în Australia din Indonezia a fost amendat cu aproape 2.000 de dolari americani după ce a fost prins cu două sandviciuri McMuffin şi un croissant cu jambon în rucsac de către poliţiştii de frontieră, relatează AFP, potrivit agerpres.

Câinele Zinta a adulmecat rapid sandviciurile transportate ilegal pe aeroportul Darwin din Australia, ceea ce i-a adus bărbatului o amendă usturătoare, au declarat luni autorităţile.


Citeşte şi: O camionetă a căzut într-o prăpastie din Peru (VIDEO)! 16 oameni au murit! – Black News

“Aceasta va fi cea mai scumpă masă la McDonald’s pe care acest pasager a avut-o vreodată”, a declarat ministrul australian al Agriculturii, Murray Watt.

Australia dispune de o legislaţie foarte strictă în materie de biosecuritate, destinată să protejeze importanta industrie agricolă a ţării de potenţiali dăunători sau boli.

Autorităţile australiene sunt în prezent în alertă maximă în urma unui focar de febră aftoasă în Indonezia, iar toate importurile de carne din această ţară sunt monitorizate.

Citeşte şi: Cel mai vast incendiu al anului din California continuă să facă ravagii – Black News

Boala nu prezintă niciun risc pentru oameni, însă este o afecţiune virală gravă şi foarte contagioasă pentru animale.

În valoare de 2.664 de dolari australieni, amenda este echivalentă cu costul a 567 de sandviciuri McMuffin în Sydney sau cu mai multe zboruri dus-întors către Bali. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Letonia introduce parteneriatele civile pentru cuplurile de acelaşi sex

Letonia introduce parteneriatele civile pentru cuplurile de acelaşi sex Modificările legislative care le permit persoanelor homosexuale să înregistreze parteneriate civile destinate cuplurilor de acelaşi sex...

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu Design Museum din Londra va organiza începând de vineri o expoziţie Barbie,...

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii Actorul britanic Ian McKellen, în vârstă de...

Fanilor lui Taylor Swift li s-a interzis să campeze în apropierea locului de desfăşurare a concertului din Amsterdam

Fanilor lui Taylor Swift li s-a interzis să campeze în apropierea locului de desfăşurare a concertului din Amsterdam Administraţia oraşului Amsterdam i-a avertizat pe fanii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.