Prins la vamă cu permis fals

Publicat:

Prins la vamă cu permis fals

Un moldovean și-a cumpărat permisul de conducere cu 1.500 de euro, deși cunoștea că acesta este falsificat. Bărbatul a fost descoperit la controlul trecerii frontierei de stat ieri, 25 octombrie.

Potrivit Poliției de Frontieră, moldoveanul de 33 de ani s-a prezentat în punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, în calitate de pasager al rutei Moldova-Germania, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Rusia continuă să penetreze politica și economia României? – Stiripesurse.md

Acesta a fost supus unui control adițional, în urma căruia oamenii legii au depistat în portmoneul său un permis de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile moldovenești pentru dreptul de conducere a mai multor categorii de autovehicule. Actul s-a dovedit a fi falsificat.

Prins la vamă cu permis fals

În cadrul audierilor, pasagerul nu a ascuns faptul că documentul este fals și a mărturisit că l-a obținut în anul 2022, contra sumei de 1.500 de euro.

Cazul este documentat în continuare sub toate aspectele legale, iar permisul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei judiciare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: ‘Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili’

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: 'Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili' Federația Rusă caută și, de multe ori, reușește să...

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN Sursa: ipn.md

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT IT Career Expo 2024, considerat de specialişti...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.