Prinţul Charles aplaudă eforturile medicilor în lupta cu coronavirusul

Publicat:

Prinţul moştenitor Charles şi soţia sa, Camilla, ducesă de Cornwall, sunt extrem de recunoscători angajaţilor din sistemul de sănătate publică din Marea Britanie. Cei doi au publicat pe Instagram filmuleţe în care îi aplaudă pe aceştia, scrie mediafax.

În urmă cu trei zile, prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, având simptome uşoare. Ducesa Camilla a fost şi ea testată, iar rezultatele sunt negative. Cei doi sunt în carantină, separaţi, la castelul Balmoral, reşedinţa lor din Scoţia.


Citește și : Bilanț tragic la nivel mondial: Peste jumătate de milion de persoane au fost infectate cu COVID-19

De altfel, imaginile apărute pe contul de Instagram al Clarence House, reşedinţa lor oficială, sunt primele de la anunţul diagnosticului.

Joi seară, imagini emoţionante cu britanicii care aplaudă eforturile medicilor au apărut în mediul online, iar, printre aceştia s-au numărat şi personalităţi şi vedete, inclusiv regina Marii Britanii.

Pe contul de Twitter al casei regale a fost publicat un clip filmat la castelul Windsor, unde Elizabeth a II-a se află în autoizolare.

Citește și : În plină pandemie de covid-19, SUA refuză să suspende sancţiunile internaţionale

Prinţul William a publicat şi el un clip cu cei trei copii ai săi aplaudând. Prinţul Edward şi familia sa, Daniel Craig şi Rachel Weisz, şi alte staruri din franciza “James Bond”, familia lui David Beckham sunt doar câteva celebrităţi care s-au alăturat iniţiativei lansate în Italia, dar care a depăşit de mult graniţele acestei ţări.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii...

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.