Prinţul Harry a stat în rândul al treilea la ceremonia de la Westminster Abbey

Publicat:

Prinţul Harry, duce de Sussex, a stat în rândul al treilea la ceremonia de încoronare a tatălui lui, regele Charles al III-lea, la două rânduri în spatele fratelui său, William, prinţ de Wales, informează DPA, potrivit agerpres.   

Harry, purtând medaliile militare prinse la sacou, şi-a făcut sâmbătă intrarea în Abaţia Westminster în timp ce vorbea cu verişoara lui prinţesa Beatrice şi cu soţul acesteia, Edoardo Mapelli Mozzi.


Citește și : Nivelul ridicat al apei ameninţă un baraj de lângă centrala nucleară din Zaporojie

A salutat şi a zâmbit către invitaţi în timp ce înainta prin naosul abaţiei.

Palatul Buckingham a confirmat anterior că Harry şi unchiul său, prinţul Andrew, ducele de York, nu vor avea atribuţii formale în cadrul evenimentului. Ei nu mai sunt membri activi ai casei regale.

La funeraliile reginei Elisabeta a II-a din septembrie anul trecut, Harry a stat în rândul al doilea la Westminster Abbey, chiar în spatele lui Charles.

Toate privirile erau îndreptate sâmbătă asupra lui Harry, care s-a aflat pentru prima dată în public alături de familia sa după ce, în volumul său de memorii, ”Spare”, i-a criticat pe Charles, pe regină, pe William şi Kate.

Meghan, ducesă de Sussex, a rămas la reşedinţa din Montecito, California, alături de cei doi copii ai cuplului, Archie şi Lilibet.

Archie aniversează patru ani sâmbătă, în aceeaşi zi cu încoronarea.

Citește și : Consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Biden vizitează Arabia Saudită

 

Ducele, în vârstă de 38 de ani, a fost aşezat în cel de-al treilea rând în Westminster Abbey, alături de soţul verişoarei sale prinţesa Eugenie, Jack Brooksbank, de Eugenie, Beatrice şi Mapelli Mozzi.

Tot în cel de-al treilea rând, la capătul opus de Harry, s-a aflat Andrew, căruia i-a fost retras dreptul de a folosi titlul Alteţă Regală în mod oficial în ianuarie 2022. El a purtat mantia Ordinului Jartierei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat în ședința din...

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.