Prințul Harry este făcut ‘cu ou şi cu oţet’ după ce a venit de la un meci de polo cu un private jet: ‘Total IPOCRIT!’

Publicat:

Prințul Harry este criticat pentru că a folosit un avion privat pentru a zbura acasă după un meci de polo – la doar câteva luni după avertizarea sa dură despre schimbările climatice.

Prințul Harry a fost considerat un „ipocrit total” după ce s-a aflat că a zburat acasă cu un avion privat după un meci de polo.


Prințul a reușit să arunce-n aer mediul online pentru că a folosit avionul la doar trei luni de la numirea schimbărilor climatice drept una dintre „cele mai presante probleme” ale societății.

Prințul Harry a ales să ia un avion privat acasă de la evenimentul său de caritate din Aspen, mai degrabă decât să zboare cu oamenii de rând în zborul de două ore spre casă în Montecito, California.

Într-un interviu cu Oprah Winfrey, prințul Harry a avertizat asupra amenințării provocate de schimbările climatice.

„Copiii care cresc în lumea de astăzi, destul de deprimanți, corect, în funcție de locul în care locuiți, țara de origine este fie ameninţată de incendii, fie ameninţată de inundaţii, fie casele sau pădurile sunt aplatizate”, a spus el.

Cu toate acestea, nu părea să fie îngrijorat atunci când s-a la bordul avionului Gulfstream al prietenului său Marc Ganzi, de 60 de milioane de dolari, pentru a merge acasă la soția la soția Meghan Markle și la cei doi copii.

„Acest lucru pare a fi extrem de ipocrit, având în vedere toate discuțiile sale despre schimbările climatice”, a declarat autorul regal Tom Quin pentru The Sun.

„Harry pare să se vadă pe sine ca pe cineva care ghidează restul lumii și că propriul său comportament nu este relevant. Este un punct orb imens. ”

Aproximativ 2,4% din emisiile globale de CO2 provin din aviație și un singur avion privat poate emite două tone de CO2 într-o sindură oră.

Prințul pare să nu pună în practică ceea ce predică și, în trecut, a luat patru zboruri cu jet privat în 11 zile, inclusiv la un summit al schimbărilor climatice din Sicilia și șase zboruri cu jet privat în 2019.

Prințul Harry și-a apărat anterior utilizarea avioanelor private și a insistat că 99% din călătoriile sale aeriene sunt efectuate prin zboruri comerciale.

În 2019, el a susținut că a încercat să echilibreze efectele zborurilor private compensându-și emisiile de CO2.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pearl Jam anulează mai multe date din turneu din cauza problemelor de sănătate

Pearl Jam anulează mai multe date din turneu din cauza problemelor de sănătate Trupa rock Pearl Jam a anulat mai multe date din turneul european...

Richard Gere face trecerea la televiziune şi se alătură serialului ‘The Agency’

Richard Gere face trecerea la televiziune şi se alătură serialului 'The Agency' Actorul american Richard Gere se va alătura distribuţiei serialului "The Agency", produs de...

Letonia introduce parteneriatele civile pentru cuplurile de acelaşi sex

Letonia introduce parteneriatele civile pentru cuplurile de acelaşi sex Modificările legislative care le permit persoanelor homosexuale să înregistreze parteneriate civile destinate cuplurilor de acelaşi sex...

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu Design Museum din Londra va organiza începând de vineri o expoziţie Barbie,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.