Prinţul Harry nu ştie nici acum dacă va merge la încoronarea tatălui său, Charles al III-lea

Publicat:

Prinţul Harry a refuzat să îşi ia angajamentul că va participa la încoronarea tatălui său, Charles al III-lea, potrivit unui fragment extras dintr-un interviu acordat postului britanic ITV, adăugând că păstrarea tăcerii cu privire la problemele sale cu familia regală britanică nu ar ajuta lucrurile, informează joi Reuters, potrivit agerpres.

Harry a înregistrat două interviuri care vor fi difuzate înainte de publicarea cărţii sale de memorii “Spare”, săptămâna viitoare, în care fiul cel mic al lui Charles ar putea aduce alte critici usturătoare familiei regale şi colaboratorilor acesteia.


Vezi şi: Biden consideră drept ‘penibilă’ debandada din rândul republicanilor din Congres – VIDEO – Black News

Întrebat dacă va participa la încoronare în cazul în care va fi invitat, Harry a spus: “Se pot întâmpla multe lucruri de acum până la atunci. Dar, ştiţi, uşa este întotdeauna deschisă, mingea este în curtea lor”.

“Sunt multe lucruri de discutat şi sper cu adevărat că ei sunt dispuşi să se întâlnească şi să vorbească despre asta”, a adăugat el.

Clipul a fost postat de ITV pe Twitter joi, la câteva ore după ce ziarul The Guardian a publicat extrase din cartea lui Harry în care acesta îl acuză pe fratele său mai mare, William, că l-a trântit la podea în timpul unei dispute.

“Nu ştiu dacă a rămâne tăcut face vreodată lucrurile mai bune”, a subliniat Harry.

Citeşte şi: 8 persoane, printre care 5 copii, găsite împușcate mortal într-o casă din SUA – Black News

Întrebat despre reacţia lui William la criticile sale, după ce a renunţat la îndatoririle regale în 2020, Harry a răspuns: “El ar spune probabil tot felul de lucruri diferite”.

Interviul acordat ITV şi o altă apariţie, la emisiunea “60 Minutes” de pe postul american CBS, vor fi difuzate duminică, cu două zile înainte de publicarea autobiografiei lui Harry. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.