X

Prințul Harry și Meghan, implicați într-o urmărire cu mașina ‘aproape catastrofală’

Prințul Harry și Meghan, urmăriți de paparazzi, au fost implicați într-o urmărire cu mașina „aproape catastrofală”, informează mediafax.

Prințul Harry, soția sa Meghan și mama acesteia au fost implicați într-o urmărire descrisă de către purtătorul de cuvânt al lui Harry “aproape catastrofală”.

Citește și : Paolo Gentiloni nu vede riscul unei crize imobiliare sau a datoriilor în UE

Primele informații arată că Harry, Meghan și mama acestuia erau urmăriți de paparazzi, relatează Sky News.

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York.

“Această urmărire neobosită, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Incidentul a avut loc după prima lor apariție publică de la încoronarea regelui. Harry zburase la Londra pentru ceremonia de încoronare, dar a prins un zbor de întoarcere la Los Angeles câteva ore mai târziu, pentru a fi prezent la cea de-a 4-a aniversare a fiului său Archie.

Ducesa de Sussex a primit un premiu “Woman of Vision” în cadrul ceremoniei de la New York, ea încurajând femeile să lupte pentru egalitate. A preluat premiul la gala anuală a Ms Foundation for Women.

Citește și : Ucraina, o ţară PUTRED de coruptă! Preşedintele Curţii Supreme de Justiţie a fost prins când lua o ŞPAGĂ uriaşă

“Nu este niciodată prea târziu să începi”, a spus ea la evenimentul din New York: “Poți fi vizionara propriei tale vieți… Mai sunt încă atât de multe lucruri de făcut”.

Tags: ducesa de SussexMeghannew yorkNYPDPrinţul Harry
Categorii: Știrile zilei