Prinţul Philip, externat după patru zile de tratament pentru o afecţiune mai veche

Publicat:

Prinţul Philip, ducele de Edinburgh, a fost externat marţi, după patru zile de tratament pentru o afecţiune mai veche, informează BBC, potrivit news.ro .

În vârstă de 98 de ani, prinţul consort s-a internat vineri, la sfatul medicilor, la spitalul King Edward VII.


Citește și : ONU cere o ‘anchetă independentă şi imparţială’ în cazul Khashoggi

Palatul Buckingham a transmis că ţinerea sub observaţie şi tratamentul au reprezentat „măsuri de precauţie” în legătură cu o afecţiune mai veche.

Regina Elizabeth II a plecat, între timp, la Sandringham din Norfolk, unde va petrece Crăciunul.

Ducele s-a retras din viaţa publică în august 2017. Cel mai recent eveniment public la care a participat a avut loc în luna mai a acestui an. El a luat parte la nunta fiicei prinţilor de Kent, Lady Gabriella Windsor.

Prinţul Charles a spus luni că tatăl lui a fost „îngrijit foarte bine” de echipa spitalului şi a adăugat: „Când ajungi la acea vârstă, lucrurile nu merg atât de bine”.

Citește și : Putin avertizează: Rusia poate distruge orice sistem antibalistic existent

Crăciunul trecut, prinţul Philip nu a participat la călătoria tradiţională a familiei regale. În luna februarie a acestui an, a fost anunţat că a renunţat la permisul de conducere, după ce fusese implicat într-un accident petrecut în apropiere de Sandringham.

De-a lungul anilor, prinţul Philip a urmat tratamente pentru diverse afecţiuni. În 2013 şi 2014 a fost operat la abdomen şi braţul drept, iar anul trecut, la şold.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

Cel puţin 5 morţi în urma intemperiilor care au lovit Elveţia, Franţa, Italia şi Germania

Cel puţin 5 morţi în urma intemperiilor care au lovit Elveţia, Franţa, Italia şi Germania Furtunile violente şi ploile torenţiale care s-au abătut sâmbătă asupra...

Grecia: Incendiu de pădure masiv la nord de Atena

Grecia: Incendiu de pădure masiv la nord de Atena Un incendiu masiv a izbucnit sâmbătă într-o zonă dens împădurită la aproximativ 20 de kilometri nord...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.