X

Prinţul şi prinţesa de Wales, la reşedinţa regală de la Sandringham pentru a vedea omagiile florale lăsate de mii de oameni în onoarea Elisabetei a II-a

Prinţul şi prinţesa de Wales, William şi Kate, s-au deplasat joi la reşedinţa regală de la Sandringham, în comitatul englez Norfolk (est), pentru a vedea omagiile florale lăsate de mii de oameni în onoarea Elisabetei a II-a, informează EFE şi Reuters, potrivit agerpres.

În urma decesului suveranei, survenit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, la Balmoral (Scoţia), mii de persoane au venit la porţile de la Sandringham cu daruri florale şi mesaje de adio.

Citește și : Maşina lui Zelenski a fost implicată într-un accident rutier (VIDEO)! Şoferul vinovat a fost preluat de ambulanţă

Prezenţa fiului cel mare al regelui Charles al III-lea şi a soţiei sale a atras numeroşi curioşi la Sandringham, unde familia regală britanică îşi petrece Crăciunul în fiecare an.

De miercuri seara, mii de cetăţeni îşi aşteaptă rândul şi la porţile parlamentului britanic – Westminster Hall – din Londra pentru a aduce un ultim omagiu reginei. Sicriul ei va rămâne acolo până în ziua funeraliilor de stat, luni, 19 septembrie.

Citește și : Washingtonul anunţă un nou ajutor umanitar pentru Siria, în valoare de 756 de milioane de dolari

Tags: KateNorfolkSandringhamWalesWilliam
Categorii: Diaspora