Prințul William a angajat un fost diplomat în echipa de conducere, după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

Publicat:

Prințul William a angajat un fost diplomat în echipa de conducere, după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

Ian Patrick, care a lucrat și pentru Paddy Ashdown, membru al Partidului Liberal Democrat, preia rolul de secretar particular, în timp ce prințul revine la datorie.

Prințul de Wales a numit un fost diplomat în funcția de secretar particular, în contextul în care revine la îndatoririle regale după diagnosticul de cancer al tatălui său, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Peste 800 de oficiali occidentali au semnat o scrisoare critică la adresa politicii faţă de Israel şi Gaza

Ian Patrick, care a lucrat și pentru fostul lider liberal-democrat Paddy Ashdown, va prelua această funcție, a anunțat Palatul Kensington, scrie theguardian.com.

Prințul și-a reluat îndatoririle obișnuite săptămâna aceasta, după ce și-a luat o pauză pentru a-și sprijini familia, iar Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală abdominală planificată.

Prințul William a găzduit miercuri o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor, înainte de a participa la cina de gală de caritate a ambulanței aeriene din Londra, mai târziu în acea seară, mulțumind publicului pentru mesajele de susținere pentru rege.

Adresându-se invitaților la dineu, el a spus: “Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, de asemenea, pentru mesajele amabile de susținere pentru Catherine și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți.”

Luni s-a anunțat că Charles va urma un tratament regulat pentru un cancer nespecificat, descoperit în timpul unei recente spitalizări pentru o intervenție la o prostată mărită.

Se aștepta ca William să preia unele angajamente, deoarece agenda regelui a fost reorganizată în grabă și în timp ce Catherine se recuperează la Adelaide Cottage din Windsor. El spusese că se va întoarce la muncă doar după ce îngrijirea și recuperarea prințesei se vor stabiliza. Catherine, în vârstă de 42 de ani, nu este de așteptat să își reia îndatoririle oficiale decât după Paște.

Patrick a lucrat sub comanda lordului Ashdown când acesta a fost în Bosnia, între 2002 și 2006, înainte de a se alătura Biroului pentru Afaceri Externe, Commonwealth și Dezvoltare. El este administrator al organizației caritabile Crohn’s & Colitis UK.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Obama se întoarce la Casa Albă? Michelle, singurul democrat care l-ar putea învinge pe Trump

Obama se întoarce la Casa Albă? Michelle, singurul democrat care l-ar putea învinge pe Trump Fosta Primă Doamnă Michelle Obama ar fi singura în...

Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics vine în R.Moldova

Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics vine în R.Moldova Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics își extinde în prezent operațiunile de...

Putin: Rusia aşteptă alegerile din SUA pentru a discuta cu Washingtonul despre securitatea globală şi strategică

Putin: Rusia aşteptă alegerile din SUA pentru a discuta cu Washingtonul despre securitatea globală şi strategică Rusia va aştepta rezultatul alegerilor prezidenţiale din noiembrie din...

UE va impune tarife pentru produsele achiziționate de la Temu, Shein și AliExpress

UE va impune tarife pentru produsele achiziționate de la Temu, Shein și AliExpress Comisia Europeană este pe punctul de a pune în aplicare tarife pentru...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.