Prințul William, dezvăluiri despre starea de sănătate a Prințesei Kate

Publicat:

Prințul William, dezvăluiri despre starea de sănătate a Prințesei Kate

Prințul William a fost întrebat dacă prințesa Kate „se simte mai bine” după diagnosticul de cancer, în timpul unei apariții în Anglia, miercuri, pentru a marca cea de-a 80-a aniversare a Zilei Z.

Înregistrarea audio a schimbului de replici dintre prinț și un veteran militar la eveniment este greu de deslușit din cauza zgomotului de fond, dar când a fost întrebat „Voiam să vă întreb dacă soția dvs. se simte mai bine?”, prințul a părut să spună: “Da, deci se simte mai bine. I-ar fi plăcut să fi fost aici astăzi”, anunță  newsweek.com.


Un utilizator de pe X, fostul Twitter, a sugerat, de asemenea, că William ar fi spus: „Da, se descurcă foarte bine.”

Kate a anunțat diagnosticul de cancer în luna martie, dezvăluind că a început un tratament de „chimioterapie preventivă”.

Prințesa a lipsit de la îndatoririle sale pe toată durata anului 2024 ca urmare a problemelor sale de sănătate, ultima sa apariție publică fiind în ziua de Crăciun.

Cuvintele lui William au fost rostite în timp ce se alătura reginei Camilla și regelui Carol al III-lea la comemorarea celei de-a 80-a aniversări a Zilei Z a Marii Britanii în Portsmouth, pe coasta de sud a Angliei.

Anunțul despre cancerul lui Kate a fost făcut pe 22 martie, într-o declarație video în care aceasta a spus că, în urma unei operații abdominale reușite în ianuarie, „testele efectuate după operație au constatat prezența cancerului”.

Kate  a cerut timp, spațiu și intimitate în timp ce a început tratamentul preventiv de chimioterapie și a adăugat că, deși așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la muncă, trebuie să se „concentreze pe o recuperare completă”. Palatul Kensington a refuzat să ofere un „comentariu curent” despre starea de sănătate a familiei regale, iar până acum, prințul William a liniștit membrii publicului cu privire la starea soției sale în timp ce se afla la evenimente și angajamente. în mai, în timpul unei vizite în Insulele Scilly, prințul a spus că Kate „se simte bine”.

Mai târziu, în aceeași lună, Palatul Kensington a oferit câteva informații despre momentul în care Kate ar putea reveni la îndatoririle sale regale. Un purtător de cuvânt al familiei regale a declarat, conform BBC: „Nu se așteaptă ca prințesa să se întoarcă la muncă până când nu va fi aprobată de echipa sa medicală”.

Kate a primit un val de sprijin public de când a ieșit din atenția publicului în ianuarie din cauza problemelor de sănătate.

Joi, prințul William va participa la marea ceremonie internațională de pe plaja Omaha Beach din Franța, alături de 25 de șefi de stat din întreaga lume.

Charles și Camilla vor participa la ceremonia Legiunii Regale Britanice de la Memorialul britanic din Normandia de la Ver-sur-Mer.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Judecătoarea Marina Rusu: Dubiile Pre-Vetting sunt ca expresia ‘de a căuta nod în papură’

VIDEO - Judecătoarea Marina Rusu: Dubiile Pre-Vetting sunt ca expresia 'de a căuta nod în papură' Judecătoarea Marina Rusu a fost audiată repetat de Comsia...

Avertizare hidrologică de Cod galben: Nivelul apelor din râuri, în scădere

Avertizare hidrologică de Cod galben: Nivelul apelor din râuri, în scădere Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare hidrologică de Cod galben. Intervalul...

Sergiu Stratan, noul vicepreședinte interimar la Judecătoria Chișinău

Sergiu Stratan, noul vicepreședinte interimar la Judecătoria Chișinău Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) l-au desemnat astăzi pe Sergiu Stratan pentru exercitarea interimatului de vicepreședinte...

Programul Național ‘Satul European’: Peste 7000 de locuitori din două sate din nordul țării au acces la apă potabilă

Programul Național 'Satul European': Peste 7000 de locuitori ai satelor Sângereii Noi au acces la apă potabilă Peste 7000 de locuitori ai satelor Sângereii Noi,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.