Prinţul William îşi reia activităţile oficiale

Publicat:

Prinţul William îşi reia activităţile oficiale

Prinţul William, moştenitorul coroanei britanice, îşi va relua săptămâna aceasta activităţile oficiale, suspendate din cauza operaţiei suferite de soţia sa, a anunţat luni Palatul Kensington, în timp ce Kate îşi continuă convalescenţa, informează AFP.

Miercuri, William va conduce o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor, iar seara va participa la o gală caritabilă la Londra în beneficiul London Air Ambulance, a precizat Palatul Kensington, citat de agenţia de presă PA, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Peste 800 de oficiali occidentali au semnat o scrisoare critică la adresa politicii faţă de Israel şi Gaza

Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la 16 ianuarie pentru o intervenţie chirurgicală abdominală. Palatul Kensington a anunţat în urmă cu o săptămână că prinţesa a fost externată din clinica privată din Londra unde a suferit intervenţia chirurgicală şi că îşi continuă convalescenţa la casa familiei din Windsor, la vest de Londra.

Motivul operaţiei sale din 16 ianuarie rămâne un mister, însă nu este vorba de un cancer, potrivit mass-media britanice.

Palatul a anunţat că ea îşi va suspenda probabil activităţile până la Paşte, pe 31 martie.

William, fiul cel mare al regelui Charles al III-lea, şi-a încetat şi el activităţile publice pentru a da prioritate familiei.

Cuplul, foarte popular în Marea Britanie, are trei copii: George, Charlotte şi Louis.

Vezi și : Statele Uniunii Europene şi-au dat acordul asupra primei legi privind inteligenţa artificială

Regele Charles al III-lea se află, de asemenea, în convalescenţă în urma unei operaţii la prostată.

În absenţa regelui Charles al III-lea, a prinţului William, şi a soţiei acestuia, Kate, regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a devenit tot mai vizibilă în spaţiul public, având programate numeroase deplasări în fiecare săptămână.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Anatol Țăranu: Noi putem intra în UE realizând concomitent și idealul național, de Unire cu România

Anatol Țăranu: Noi putem intra în UE realizând concomitent și idealul național, de Unire cu România „Cea mai bună integrare europeană este prin Unirea cu...

VIDEO – Trump îl jignește îngrozitor pe președintele Biden: ‘Un distrus bătrân, un morman de gunoi’

VIDEO - Trump îl jignește îngrozitor pe președintele Biden: 'Un distrus bătrân, un morman de gunoi' Donald Trump îl jigneşte în trecere, catalogându-l drept ”o...

Obama se întoarce la Casa Albă? Michelle, singurul democrat care l-ar putea învinge pe Trump

Obama se întoarce la Casa Albă? Michelle, singurul democrat care l-ar putea învinge pe Trump Fosta Primă Doamnă Michelle Obama ar fi singura în...

Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics vine în R.Moldova

Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics vine în R.Moldova Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics își extinde în prezent operațiunile de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.