X

Prințul William își sărută fiul într-o fotografie realizată de ducesa de Cambridge – FOTO

Prințul William își sărută fiul într-o fotografie realizată de ducesa de Cambridge și dată publicității de Crăciun, arată BBC, scrie mediafax.

Fotografia alb-negru a fost realizată de ducesa de Cambridge în Norfolk peparcursul anului 2019.

Citește și : De Crăciun, Papa Francisc celebrează iubirea necondiţionată şi faptele bune

În imagine mai sunt prințesa Charlotte și prințul George, care participă în ziua de Crăciun la slujba organizată la Sandringham.

Imaginea a fost publicată pe rețelele sociale cu mesajul “Crăciun Fericit!”.

În fotografie, ducele poartă o șapcă și își îmbrățișează fiul cel mic, alături de care se găsește prințesa Charlotte. Împreună cu ei este prințul George care zâmbește la cameră.

Ducesa a mai fost lăudată pentru calitatea fotografiilor pe care le face și a fost numită noul patron al Royal Photographic Society.

Ducesa de Cambridge este pasionată de fotografie și este văzută adesea purtând o cameră.

Palatul Kensington a publicat de multe ori fotografii realizate de Kate pentru a marca aniversări sau momente importante din viața copiilor săi.

Pasiunea ducesei a devenit cunoscută în 2015, când a realizat ea însăși primele portrete oficiale ale prințesei Charlotte, în loc să angajeze un fotograf.

Citește și : Mesajul de Crăciun al arhiepiscopului Pizzaballa la Betleem: ‘Hristos s-a născut pentru inima omului, nu pentru putere’

Membrii Familie Regale britanice participă la slujba de Crăciun de la Sandringham, Norfolk, în cursul zilei de miercuri.

Ducele de Edinburgh a revenit la reședința reginei după patru nopți petrecute într-un spital în Londra.

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine de Cambridge, care sunt căsătoriţi din aprilie 2011, au trei copii, prinţul Louis, în vârstă de 1 an, prinţesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, şi prinţul George, în vârstă de 5 ani.

Tags: CambridgeCharlottefotografieGeorgeNorfolkprinţul William
Categorii: Diaspora