Prinţul William a sosit în Israel

Publicat:

Prinţul William a sosit luni în Israel, devenind primul membru al familiei regale britanice care întreprinde o vizită oficială în acest stat şi în Teritoriile palestiniene, relatează AFP, potrivit agerpres.

Avionul Royal Air Force, cu prinţul William la bord, a aterizat la ora 15.10 GMT pe aeroportul Ben Gurion, în apropiere de Tel Aviv, venind din Iordania.


Citește și : Siria: Mii de persoane s-au refugiat în estul provinciei Daraa în timp ce luptee se intensifică (OSDO)

Ducele de Cambridge, al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, nu este acompaniat de soţia sa, Kate, care în urmă cu două luni a dat naştere celui de-al treilea copil al cuplului.

Prinţul William va fi cazat la Ierusalim la hotelul King David, fostul cartier general al administraţiei britanice în timpul mandatului în Palestina, înainte de crearea statului Israel în 1948.

În programul zilei de marţi se află depunerea unei coroane la memorialul Yad Vashem al Holocaustului, urmată de întâlniri separate cu premierul Benjamin Netanyahu şi cu preşedintele Reuven Rivlin.

Citește și : Franţa: Anchetă preliminară pentru presupusă finanţare ilegală a campaniei a lui Macron

Miercuri, prinţul William va avea o întrevedere cu preşedintele palestinian Mahmoud Abbas la Ramallah, în Cisiordania ocupată, şi se va întâlni cu refugiaţi şi cu tineri palestinieni.

Vizita lui William în Israel se va încheia joi, la Ierusalim.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg Nadal a pierdut în 2 seturi în finala cu Borges, scor 2-6,...

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul Statul Israel are capacitate de a rezista mai multor fronturi...

O peșteră care ar putea adăposti astronauți, descoperită sub Marea Liniștii de pe Lună

O peșteră care ar putea adăposti astronauți, descoperită sub Marea Liniștii de pe Lună Pe măsură ce luna plină strălucește pe cerul nopții în acest...

Un angajat al Crucii Roșii Germane a fost condamnat la moarte în Belarus

Un angajat al Crucii Roșii Germane a fost condamnat la moarte în Belarus La sfârșitul lunii iunie, Tribunalul Regional Minsk l-a condamnat la moarte pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.