X

Proaspăt eliberat din închisoare, un american acuzat de viol şi-a ucis victima care l-a denunţat la poliţie

Ibrahim E. Bouaichi a fost acuzat de viol, sodomie, strangulare, răpire şi furt și a fost eliberat pentru că viaţa i-ar fi fost pusă în pericol după gratii de coronavirus. Proaspăt eliberat din închisoare, el și-a ucis victima care l-a denunţat la poliţie, potrivit mediafax.

Ibrahim E. Bouaichi, în vârstă de 33 de ani, a fost pus sub acuzare în decembrie pentru viol, sodomie, strangulare, răpire şi furt. Acuzatoarea sa, Karla Elizabeth Dominguez, a mărturisit că a fost violată în apartamentul ei în luna octombrie şi l-a denunţat la poliţie.

Citește și : Trump va participa duminică la o videoconferinţă internaţională a donatorilor în sprijinul Libanului

Avocaţii apărării au invocat faptul că pandemia ar putea pune în pericol viaţa lui Bouaichi, care nu se afla în condiţii propice de detenţie.

Acesta a fost eliberat pe o cauţiune de 250.000 de dolari cu condiţia de a nu-şi părăsi domiciliul, cu excepţia întâlnirilor cu avocaţii sau oficialii stabiliţi din caz.

Deşi era cunoscut drept un individ periculos, judecătorul i-a aprobat eliberarea.

Citește și : China califică drept ‘barbare’ sancţiunile americane împotriva Hong Kongului

Pe 29 iulie a ucis-o cu sânge rece pe Dominguez în faţa apartamentului ei, prin împuşcare.

După mai multe căutari şi o urmărire cu maşina, poliţiştii l-au recuperat Bouaichi după ce acesta s-a împuşcat şi a intrat în mod deliberat cu maşina într-un copac.

Agresorul se află în stare gravă la spital.

Tags: coronavirusIbrahim E. BouaichiinchisoarepolitieSUAviol
Categorii: Știrile zilei