X

Procesul celui acuzat de răpirea unei fetiţe de 4 ani a fost AMÂNAT în Australia – VIDEO

Extrem de mediatizatul proces al unui bărbat acuzat că a răpit o fetiţă de 4 ani dintr-un camping izolat din Australia a fost amânat luni,o reuşită a avocatului său, informează AFP, potrivit agerpres.

Cleo Smith a dispărut din cortul familiei sale într-un camping din Australia de Vest în octombrie, declanşând o amplă operaţiune de căutare şi mulţi se temeau că aceasta s-ar putea încheia în final cu o tragedie. Însă micuţa a fost găsită 18 zile mai târziu, singură într-o casă încuiată cu cheia în satul de coastă Carnarvon, la câţiva kilometri de locul de unde dispăruse.

Citeşte şi: Germania intenţionează să impună OBLIGATIVITATEA vaccinării pentru anumite categorii de angajaţi – Black News

Presupusul său răpitor, Terence Darrell Kelly, a compărut luni în faţa tribunalului, prin legătură video din închisoare, unde este deţinut de mai mult de o lună în condiţii de securitate maximă.

Bărbatul de 36 de ani nu a fost invitat să se exprime în timpul acestei scurte audieri, însă cererea de amânare cu şapte săptămâni formulată de avocatul său a fost acceptată.

Terence Darrell Kelly a fost plasat în detenţie provizorie până pe 24 ianuarie, când va compărea din nou prin legătură video.

Cazul a atras atenţia lumii întregi, atingând paroxismul atunci când Cleo Smith a fost găsită şi a fost redată familei sale, la începutul lui noiembrie.

Poliţia l-a plasat rapid pe suspect în detenţie provizorie după ce acesta a compărut prima dată în faţa tribunalului, luna trecută.

Citeşte şi:Pe măsură ce restricțiile revin, ce moment mai bun pentru parlamentarii britanici să dezbată cuvântul lor (F)avorit? – Black News

A doua zi, el a fost dus în Perth, capitala statului Australia de Vest, unde de atunci se află la închisoare.

Bărbatul ar fi acţionat singur şi nu are nicio legătură cu familia, potrivit poliţiei. El a fost inculpat pentru mai multe infracţiuni, printre care răpirea unui copil mai mic de 16 ani. 

Tags: australiaAustralia de VestcampingCarnarvonCleo SmithPerthprocesrapireTerence Darrell Kelly
Categorii: Știrile zilei