X

Procurorii cer 30 de zile de arest pentru șoferul care s-ar face vinovat de producerea tragicului accident de la Codreanca

Procurorii cer 30 de zile de arest pentru șoferul care s-ar face vinovat de producerea tragicului accident de la Codreanca

Tânărul de 22 de ani care s-ar face vinovat de producerea tragicului accident de lângă satul Codreanca, raionul Strășeni, va compărea miercuri, 14 august, în fața magistraților. Procurorii cer pe numele lui mandat de arestare pentru 30 de zile.

Între timp, unul dintre cei cinci copii răniți în accident rămâne internat în secția reanimare. Este vorba despre un băiat de 7 ani. Alți doi minori de 9 și 10 ani care au fost până acum la terapie intensivă, se simt mai bine și au fost transferați în secția de ortopedie, potrivit radiomoldova.md.

Citește și: Alertă de călătorie în Grecia. Recomandările MAE

Purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, a declarat pentru Teleradio-Moldova că starea micilor pacienți s-a îmbunătățit. Ei rămân, însă, în continuare sub supravegherea medicilor.

Amintim că tragicul accident s-a produs sâmbătă, 10 august. Cinci oameni au ars de vii, iar alți șase, printre care cinci copii și șoferul care s-ar face vinovat, au ajuns la spital.

Conducătorul auto a ieșit pe contrasens și, în plină viteză a intrat frontal într-o mașină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât automobilele au ars complet.

Citește și: VIDEO Momentul când șeful regiunii Kursk i-a spus lui Putin că Rusia a pierdut controlul asupra a 28 de așezări din regiune, iar președintele Rusiei l-a întrerupt

Tags: CodreancaStrăşeni
Justiţie