Procurorii cer mandat de arestare pentru polițistul implicat în accidentul de AIC

Publicat:

Procurorii cer mandat de arestare pentru polițistul implicat în accidentul de AIC

Procurorii au solicitat măsura de arestare preventivă pe un termen de 30 de zile în privința angajatului INSP care a fost implicat în accidentul de lângă AIC.

Examinarea demersului procurorului va avea loc azi, 23 octombrie, la ora 14:00, de către judecătorul de instrucție, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Natalitatea a scăzut drastic în Moldova în ultimii ani – Stiripesurse.md

Imediat după impact, autoritățile au pornit o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, încălcare care a cauzat din imprudență decesul a două persoane.

Amintim că accidentul s-a produs sâmbătă, 21 octombrie, pe la ora 12:30, la intersecția bd. Dacia din Capitalăcu drumul de ieșire de pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău.

Victimele s-au dovedit a fi un cuplu, Vitalie și Natalia.

Procurorii cer mandat de arestare pentru polițistul implicat în accidentul de AIC

Mai târziu, Serviciul de presă al Poliției Naționale a distribuit pe paginile oficiale de pe rețelele sociale un video cu momentul impactului.

De menționat că mulți internauți au acuzat oamenii legii de trucarea imaginilor şi că, de fapt, maşina de Poliţie nu avea conectat semnalul de avertizare sonor, fapt menţionat şi de unii martori.

Polițistul Inspectoratului Național de Securitate Publică, care se afla la volanul mașinii implicate în accidentul de lângă Aeroport, soldat cu decesul unui motociclist și pasagerului acestuia, a fost reținut pentru 72 de ore.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Forțele rusești atacă brutal în Ucraina: noua tactică îi înspăimântă inclusiv pe ucraineni (BBC)

Forțele rusești atacă brutal în Ucraina: noua tactică îi înspăimântă inclusiv pe ucraineni (BBC) Pe linia frontului, soldații ucraineni folosesc un termen dur pentru a...

Radu Marian sare în apărarea lui Nantoi: ‘Vă rog să nu mai denaturați atâta adevărul și vorbele colegilor’

Radu Marian sare în apărarea lui Nantoi: 'Vă rog să nu mai denaturați atâta adevărul și vorbele colegilor' Discuții pe tonuri înalte în ședința de...

Ministrul Alaiba, în discuție cu omologul său polonez

Ministrul Alaiba, în discuție cu omologul său polonez Polonia se află pe locul șapte printre partenerii comerciali ai Republicii Moldova, iar valoarea comerțul exterior în...

România, lider în importurile de ulei de floarea soarelui din Moldova

România, lider în importurile de ulei de floarea soarelui din Moldova În 2023, România, ca stat membru al UE, a devenit lider în importurile de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.