Procurorul general al SUA nu intenţionează să numească un procuror special pentru a-l ancheta pe Hunter Biden

Publicat:

Procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a afirmat luni că nu intenţionează să numească un procuror special pentru a-l ancheta pe Hunter Biden, fiul preşedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters, scrie agerpres.   

Barr, care urmează să plece din funcţie în această săptămână, a mai spus că nu va numi un procuror special pentru a investiga acuzaţii nefondate de fraudă electorală.


Citește și : ERUPŢIE spectaculoasă a vulcanului Kilauea din Hawaii – VIDEO

Hunter Biden a dezvăluit recent că Biroul procurorului federal din Delaware desfăşoară o anchetă în privinţa taxelor sale.

Ancheta vizându-l pe Hunter Biden ‘este gestionată în mod responsabil şi profesionist în prezent în cadrul Departamentului’, a declarat Barr într-o conferinţă de presă.

El a mai afirmat că nu vede ‘nicio bază’ pentru ca guvernul Statelor Unite să confişte maşini de vot folosite în alegerile prezidenţiale din acest an.

Săptămâna trecută, într-un interviu pentru Reuters, succesorul lui Barr, procurorul general adjunct Jeffrey Posen, a refuzat să indice dacă va desemna un procuror special pentru ancheta care îl vizează pe Hunter Biden sau în privinţa alegerilor.

Citește și : Ani grei de închisoare pentru o fostă deputată kurdă din Turcia

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Marea Britanie renunță la un arhipelag din Oceanul Indian, dar păstrează un atol cu o bază militară

Marea Britanie renunță la un arhipelag din Oceanul Indian, dar păstrează un atol cu o bază militară Marea Britanie renunță la un arhipelag din Oceanul...

Secetă severă în Amazon: Cel mai scăzut nivel al apelor Rio Negro din anul 1902

Secetă severă în Amazon: Cel mai scăzut nivel al apelor Rio Negro din anul 1902 Portul fluvial al celui mai mare oraş brazilian din pădurea...

Evenimentele Zilei de 6 octombrie în Istorie

Evenimentele Zilei de 6 octombrie în Istorie 6 octombrie este a 279-a zi a calendarului gregorian și a 280-a zi în anii bisecți.   Sărbatorile Zilei de...

Horoscop 6 octombrie 2024 

Horoscop 6 octombrie 2024  Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.