X

Profeția Prințesei Diana despre Regina Camilla se adeverește

Profeția Prințesei Diana despre Regina Camilla se adeverește

Predicția Prințesei Diana despre Regina Camilla se adeverește pe măsură ce soția Regelui devine tot mai populară printre admiratorii Familiei Regale. Mama Prințului William și a Prințului Harry a reușit să prevadă ceva ce mulți au ignorat.

Regina Camilla se pregătește să celebreze cea de-a 77-a aniversare. Un expert regal a împărtășit o predicție surprinzătoare făcută de regretata Prințesă Diana în urmă cu peste 30 de ani. Cuvintele ei par să fie din ce în ce mai reale pe măsură ce trece timpul, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Profeția Prințesei Diana despre Regina Camilla se adeverește

Legătura dintre Regele Charles și Regina Camilla, de peste cinci decenii, a fost evidențiată în ultimele luni, pe măsură ce prezența Reginei Consort a devenit din ce în ce mai vitală pentru monarh.

Pe fondul unui an plin de probleme de sănătate, inclusiv diagnosticul de cancer al Regelui, rolul Reginei Camilla a devenit crucial.

Ea a reușit să facă un pas important pentru menținerea stabilității monarhiei în Marea Britanie, scrie Express.co.uk.

Pe măsură ce aniversarea sa se apropie, mai multe persoane au început să recunoască contribuțiile Reginei Camilla. Reflectând la transformarea Reginei în ultimele luni, fosta corespondentă BBC, Jennie Bond, a lăudat-o pe Camilla pentru implicarea sa în rolul de Regină Consort.

„Cred că toți au fost surprinși în mod plăcut de munca grea pe care a depus-o în ultimele luni. La urma urmei, este o femeie care nu a trebuit niciodată să se angajeze într-o carieră solidă sau într-un loc de muncă de la 9 la 5. Ea și-a asumat un volum de muncă semnificativ crescut și o responsabilitate imensă în ultimele câteva luni”, a spus jurnalista.

Dedicarea Reginei are o legătură profundă cu iubirea pe care aceasta i-o poartă Regelui Charles, a constatat jurnalistă.

„Cred că o parte din asta se datorează faptului că își dorește atât de mult ca bărbatul pe care îl iubește să fie mândru de ea și să-și pună sprijinul în parteneriatul lor”, a mai adăugat jurnalista.

Prințesa Diana și-a dat seama că imaginea Reginei Camilla se va schimba

Regina Camilla a câștigat în ultimii ani acceptarea publicului, dar și admirația acestuia. Dacă mulți obișnuiau să o deteste în trecut, acum devine din ce în ce mai plăcută publicului.

„Trebuie să fie foarte îmbucurător pentru ea că a reușit să câștige aprobarea pe scară largă, chiar și afecțiunea. Un public care s-a împotrivit cândva și a numit-o cealaltă femeie sau distrugătoarea de căsătorii. Femeie care a făcut-o pe Diana atât de nefericită este acum apreciată de ceilalți”, a remarcat jurnalista.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Jurnalista a mai dezvăluit că Prințesa Diana a prezis cândva acest nivel de devotament și angajament al Reginei Camilla.

„Cred că Rana a avut perfectă dreptate să-mi spună că Camilla a fost loială și că dragostea lui Charles pentru Camilla a fost mai puternică decât orice căsătorie pe care ar fi putut-o face vreodată”.

„Este un contrast uimitor cu acele zile de la început. Atunci arăta și părea atât de nervoasă dacă ar fi trebui să vorbească în public. Acum este mult mai sigură și confortabilă cu noul său rol”, a remarcat fosta corespondată pentru BBC.

 

 

Tags: DianaHarryRegina CamillaWilliam
Externe