Promisiunea lui Edi Iordănescu înaintea ”duelului fantastic de greu” România – Olanda

Publicat:

Promisiunea lui Edi Iordănescu înaintea ”duelului fantastic de greu” România – Olanda

România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024 de pe prima poziție a Grupei E. Naționala României se va duela cu Olanda pentru un loc printre cele mai bune 8 naționale ale ”Bătrânului Continent”.

La o zi după calificarea României în optimile de finală, Edi Iordănescu le-a făcut o promisiune suporterilor naționalei.


Selecționerul a transmis că, deși duelul cu Olanda va fi unul ”de foc”, echipa națională va da totul pentru calificarea în sferturile de finală.

Citește și: Gigantul care acaparează piața din România: Doar astăzi au deschis 60 de noi magazine

”De foarte multă vreme românii n-au mai fost uniți într-o asemenea măsură de o stare de bucurie ca acum. Iar faptul că echipa națională a reușit acest lucru înseamnă cea mai prețioasă răsplată pentru noi și obligația de a continua cel puțin la fel pe drumul nostru, împreună!

N-am crezut vreodată că voi ajunge în ziua în care să trăiesc bucuria unei performanțe mai mult în sufletul suporterilor decât în sufletul meu. Acum este pentru prima oară, iar sentimentul e copleșitor.

Așa cum eu și jucătorii suntem mândri și vom rămâne mândri totdeauna de românii care ne susțin, devenind un exemplu inegalabil la EURO 2024, eu și românii trebuie să fim mândri de jucătorii noștri. Și suntem! Cuvintele sunt prea puține pentru felicitările și recunoștința mea față de efortul și sacrificiile lor.

Ne-au ajutat să ajungem aici principiile și valorile noastre, așadar de azi trebuie să revenim la ele! Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriți la muncă!

Pentru că ne așteaptă un duel fantastic de greu. O știm toți. Dar la fel de bine știm toți că un lucru îl facem mereu: dăm totul!

Doar așa copiii României de azi și de mâine vor păstra acest model și vor crește cu iubire de țară, prin disciplina muncii și în credința că nimeni nu poate pune limite pe drumul lor. Ca să primești tot trebuie, înainte de orice, să dai tot!”, a transmis Edi Iordănescu, citat de FRF.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Două regiuni din Federaţia Rusă declară stare de urgenţă din cauza incendiilor de pădure

Două regiuni din Federaţia Rusă declară stare de urgenţă din cauza incendiilor de pădure Două regiuni din Federaţia Rusă au declarat stare de urgenţă luni...

Salvatorii avertizează: „Evitați să folosiți focul deschis”

Salvatorii avertizează: „Evitați să folosiți focul deschis” Salvatorii avertizează cetățenii să evite utilizarea focului deschis în această perioadă, în legătură cu temperaturile caniculare și lipsa...

PAS vrea monitorizarea activității primarului Ceban

PAS vrea monitorizarea activității primarului Ceban Fracțiunea PAS în Consiliul Municipal a lansat o platformă de monitorizare a activității primarului Ion Ceban. Citește și: Copii intoxicați...

A plătit 700 de euro pentru un permis și a fost prins la vamă

A plătit 700 de euro pentru un permis și a fost prins la vamă Polițiștii de frontieră au identificat în flux un cetățean străin...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.