Proprietarul acvariului din interiorul unui hotel din Berlin: Motivul exploziei rezervorului, ‘complet neclar’

Publicat:

Compania care deţine un acvariu care a explodat vineri în interiorul unui hotel din Berlin şi-a exprimat “consternarea faţă de accident”, relatează dpa, potrivit agerpres.

Motivul exploziei produse la uriaşul cilindru plin cu apă este încă “total neclar”, a spus un purtător de cuvânt al Union Investment, Fabian Hellbusch.


Citește și : Macron vrea să discute cu Putin despre atacurile cu drone şi securitatea centralelor nucleare

“În prezent, încercăm să obţinem o imagine mai precisă a situaţiei şi a prejudiciului cauzat în coordonare cu poliţia şi pompierii la faţa locului”.

Regretăm profund că un număr mare de peşti ţinuţi în Aquadom … au murit din cauza distrugerii severe a cilindrului din acrilic şi a scurgerii de apă”, a spus compania. Alte acvarii mai mici nu au fost distruse, notează sursa citată.

Lucrări de construcţie şi o revizie generală la aquadome au avut loc în 2019 şi 2020. După o pauză impusă de coronavirus, acvariul a fost redeschis în 2022.

Citește și : Consiliul European cere Rusiei să înceteze atacurile asupra instalaţiilor nucleare civile

 

Acvariul, în care se aflau circa 1.500 de peşti exotici, a explodat vineri dimineaţă revărsând un milion de litri de apă şi resturi pe o arteră importantă din aglomeratul cartier Mitte, au anunţat serviciile de urgenţă, potrivit Reuters.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august Armata germană va înceta să exploateze baza sa de transport aerian din...

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli Doi dintre vulcanii activi ai Italiei sunt în plin proces de erupție. Insula turistică...

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații Ziua internaţională a sărutului este celebrată, anual, la 6 iulie. A apărut în 2006, în Marea...

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia O moldoveanc a fost condamnată în Italia fiind acuzată de faptul că...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.