Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Publicat:

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii în timpul meciurilor.

Potrivit publicației GOAL, autoritățile se gândesc să adauge acest nou concept începând cu sezonul viitor. Prin aceste interviuri, jucătorii vor putea împărtăși păreri și informații chiar în timpul meciurilor.


Ca parte a unui proiect pilot, ideea a fost testată pentru prima dată în timpul transmisiunii celor de la Sky Sports, în victoria celor de la Bournemouth cu Southmapton, scor 3-1.

Televiziunea a realizat un interviul cu mijlocașul celor de la Bournemouth, Marcus Tavernier (25 de ani), care a fost înlocuit în minutul 76. Englezul și-a împărtășit gândurile la puțin timp după ce a ieșit de pe gazon și a permis telespectatorilor să vadă în timp real emoțiile fotbalistului, dar și o analiză a jocului.

Premier League s-a consultat cu toate cele 20 de cluburi pentru a evalua gradul de interes pentru implementarea acestui nou concept. Unele echipe sunt entuziasmate de idee, în special cele din jumătatea inferioară a clasamentului, care o vad ca pe o modalitatea de a menține o legătură strânsă cu fanii.

Citește și: Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Cluburile de top nu par a fi de acord cu această propunere, deoarece consider că potențialele dezavantaje sunt mai semnificative decât beneficiile.

Printre potențialele dezavantaje se numără siguranța jucătorilor, distragerea atenției, dar și riscul de a compromite anumite faze importante ale meciului.

Un alt risc pe care marile echipe nu vor să și-l asume este posibilitatea ca jucătorii să dezvăluie neinteționat anumite informații tacticile sau să spună lucrurile care ar putea escalada în conflicte pe teren sau în afara acestuia.

Conducerea din Premier League rămâne optimistă cu privire la beneficiile acestei inițiative. Oficialii cred că interviurile din timpul meciurilor ar putea îmbunătăți experiența de vizionare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului Salvatorii au mers, săptămâna aceasta, pe la casele oamenilor din diferite localități, pentru...

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului Polonia va începe până la sfârşitul acestui an...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Şeful securităţii de la centrala nucleară Zaporojie, ucis într-un atentat cu maşină – capcană. El era considerat colaborator al forţelor ruse

Şeful securităţii de la centrala nucleară Zaporojie, ucis într-un atentat cu maşină - capcană. El era considerat colaborator al forţelor ruse Explozia unei maşini în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.