PSRM reacționează la reținerea lui Moroșan

Publicat:

PSRM reacționează la reținerea lui Moroșan

„O provocare criminală organizată”. În așa mod a reacționat Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), după ce colegul lor, consilierul Maxim Moroșan a fost reținut de polițiștii din Bălți, în urma unor altercații care au avut loc în seara de 26 iunie, pe teritoriul unui restaurant din oraș.

Vezi şi: VIDEO – Dezbatere tensionată între un Trump plin de aplomb şi un Biden confuz – Stiripesurse.md


Potrivit mesajului emis de partid, „PSRM va insista asupra tragerii la răspundere atât a executorilor, cât și a organizatorilor acestei infracțiuni”.

PSRM reacționează la reținerea lui Moroșan

„PSRM consideră atacul asupra fostului candidat la funcția de primar al orașului Bălți, Maxim Moroșan, o provocare criminală organizată. În spatele acestei provocări se află personal Renato Usatîi și primarul lui din Bălți. Anterior, la adresa lui Maxim Moroșan au fost lansate amenințări și i s-a cerut să părăsească orașul Bălți și să se retragă din politică.
De menționat este faptul că această operațiune specială a fost desfășurată de Usatîi în coordonare cu oamenii săi din organele de drept. Toate circumstanțele acestor episoade penale vor fi studiate cu atenție. PSRM va insista asupra tragerii la răspundere atât a executorilor, cât și a organizatorilor acestei infracțiuni. Maxim Moroșan și colegii săi vor primi tot sprijinul juridic și moral necesar”, se arată în mesajul PSRM.

Amintim că, Maxim Moroșan a fost reținut de polițiștii din Bălți în urma unei bătăi zdravene care a avut loc pe teritoriul unui restaurant din oraș, între două grupuri. Ulterior, membrii ambelor grupuri au fost reținuți și se la moment în custodia poliției.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Putin pregăteste un portavin mamut pentru a înfrunta Occidentul

Putin pregăteste un portavin mamut pentru a înfrunta Occidentul Rusia plănuiește un superportavion masiv de 100.000 de tone, „Storm II“, pentru a înfrunta Occidentul... dar...

Cine este Gavin Newsom, cel care l-ar putea înlocui pe Joe Biden în alegerile prezidențiale din SUA

Cine este Gavin Newsom, cel care l-ar putea înlocui pe Joe Biden în alegerile prezidențiale din SUA Gavin Newsom, guvernatorul Californiei, este politicianul favorit să-l...

Afirmaţiile privind posibila ingerință a Rusiei în alegerile din Regatul Unit sunt ‘foarte îngrijoratoare’ (vicepremier)

Afirmaţiile privind posibila ingerință a Rusiei în alegerile din Regatul Unit sunt 'foarte îngrijoratoare' (vicepremier) Presupusul amestec al Rusiei în viitoarea campanie electorală generală din...

Viktor Orban anunţă o noua alianţă a partidelor europene de extrema dreaptă

Viktor Orban anunţă o noua alianţă a partidelor europene de extrema dreaptă Premierul ungar Viktor Orban a anunţat duminică la Viena o alianţă cu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.