X

Putin ar fi fost vizat de o tentativă de asasinat după începerea războiului împotriva Ucrainei (GUR)

Şeful Direcţiei principale de informaţii al Ministerului ucrainean al Apărării (GUR), Kirilo Budanov, susţine într-un interviu acordat luni publicaţiei Ukrainska Pravda că a existat o tentativă de asasinat asupra preşedintelui rus Vladimir Putin după începerea războiului împotriva Ucrainei la 24 februarie, potrivit agerpres

‘Putin a fost vizat de tentative de asasinare (…). A fost chiar o tentativă de asasinat din partea, cum se spune, a reprezentanţilor Caucazului (de Nord) nu demult. Nu este o informaţie publică. A fost o încercare absolut nereuşită, dar ea chiar a avut loc (…). A fost cu aproximativ două luni în urmă’, a declarat Budanov în acest interviu din care Ukrainska Pravda a dat publicităţii luni doar un fragment şi care va apărea integral marţi, 24 mai, pe site-ul publicaţiei.

Citește și : Rusia examinează în prezent planul de pace propus de Italia (viceministru rus)

Şeful serviciului de informaţii militare din Ucraina declarase recent că Putin a intrat într-o fundătură: nu poate nici să oprească războiul declanşat împotriva Ucrainei şi nici să-l câştige, conform publicaţiei citate.

Tags: asasinareGURPutinucraina
Categorii: Diaspora