„Putin are nevoie de copiii Alinei Kabaeva pentru întinerire cu sânge din cordonul ombilical” – Maksakova

Publicat:

„Putin are nevoie de copiii Alinei Kabaeva pentru întinerire cu sânge din cordonul ombilical” – Maksakova

Fosta gimnastă, fosta deputată a Dumei de Stat Alina Kabaeva reprezintă un interes pentru președintele țării ocupante a Federației Ruse, Vladimir Putin, în primul rând ca furnizor de biomateriale pentru terapie experimentală. Cântăreața de operă rusă, fost deputată al Dumei de Stat a Federației Ruse din Rusia Unită Maria Maksakova a declarat acest lucru într-un interviu cu redactorul-șef al publicației online „GORDON” Alesya Batsman.

Citește și Recean și Bolea se vor întâlni astăzi cu fermierii: „Sperăm la un rezultat pozitiv”


Batsman a remarcat că Kabaeva (fosta campioană olimpică și de două ori campioană mondială absolută la gimnastică ritmică) a primit recent dreptul și oportunitatea de a evalua „toată gimnastica rusă”, ea a dezvoltat o metodologie și reguli, iar în acest domeniu acum „totul este în mâinile ei.”

„Putin are nevoie de copiii lui Kabaeva pentru întinerire cu sânge din cordonul ombilical” – Maksakova

„Conform noii ei metodologii, elementul complex pe care l-a creat, „picătura lui Kabaeva”, este acum apreciat foarte bine”, a adăugat jurnalistul. Maksakova și-a exprimat opinia că promovarea lui Kabaeva în ierarhia gimnastică rusă este un fel de „dar” pentru suferința ei ca mamă a copiilor lui Putin. La cuvintele lui Batsman că Kabaeva a început să apară în public mai des, artista a răspuns cu observația: „M-au eliberat!”

“Păcături de lacrimi negre curg probabil din ochii ei când își vede descendenții (copiii) crescând în afara societății, produse exclusiv pentru medicamente experimentale și astfel încât Putin să aibă un volum suficient de sânge din cordonul ombilical. Dictatorul o compensează pentru toate acestea cu cadouri.” , a explicat ea.

Maksakova a reamintit că Kabaeva a fost numită odată președinte al consiliului de administrație al holdingului rus National Media Group, cu o lipsă totală de experiență în domeniul media, ceea ce a fost probabil un alt „cadou”. Potrivit artistului, Kabaeva „a fost învățată să tacă încă din copilărie”. În plus, ea se îndoiește că sportiva „a avut timp să citească cu atenție manualul”, deoarece în copilărie, datorită carierei sale sportive, a fost lipsită de „această parte a vieții”.

„Putin are nevoie de copiii lui Kabaeva pentru întinerire cu sânge din cordonul ombilical” – Maksakova

“Gauleiter, Gestapo (președinte pe termen lung al Federației Ruse de Gimnastică Ritmică, antrenoarea lui Kabaeva Irina) Wiener a strigat obscenități la adresa elevilor ei încă din copilărie. Kabaeva a fost suprimată de la bun început”, a spus cântăreața. Într-un interviu cu Batsman, publicat în noiembrie 2023 pe YouTube, Maksakova a declarat că Kabaeva produce în mod regulat sânge din cordonul ombilical pentru Putin, care este folosit în terapia sa experimentală.Moașa ei, care era încă destul de tânără, a murit în urmă cu un an, luând, se pare, cu ea la mormânt informații despre toate manipulările referitoare la fertilizarea in vitro… Putin, cred, este doar afectuos față de [prietenul său apropiat, violoncelist rus. Serghei] Roldugin, de aceea nu poate să-și împartă timpul liber cu o femeie, este dezgustător pentru el. Cred că doar mirosul îi face rău”, a spus atunci cântăreața.

„Putin are nevoie de copiii lui Kabaeva pentru întinerire cu sânge din cordonul ombilical” – Maksakova

În februarie 2024, ea a revenit la acest subiect. “Este surprinzător că moașa a murit în împrejurări necunoscute, care, de regulă, a însoțit primirea de noi celule stem, de sânge din cordonul ombilical nou. În acest sens, nu știu dacă vor căuta unul nou, poate ei. Vârsta (Kabaeva) nu mai este aceeași sau din cauza faptului că nu mai poate (sânge din cordonul ombilical) și s-ar putea să nu fie nevoie de o moașă. Ea și-a îndeplinit funcția sau o poate pierde în cele din urmă. I-au oferit ocazia să face un hobby la bătrânețe”, a menționat Maksakova, comentând noul rol Kabaeva în gimnastica rusă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

BAFTA introduce un nou premiu pentru Cel mai bun film pentru copii şi familie

BAFTA introduce un nou premiu pentru Cel mai bun film pentru copii şi familie BAFTA a anunţat un nou premiu pentru Cel mai bun film...

Mariah Carey anunţă un nou turneu de Crăciun pentru 2024

Mariah Carey anunţă un nou turneu de Crăciun pentru 2024 Mariah Carey, care a devenit inseparabilă de sezonul festiv datorită hitului său "All I Want...

VIDEO – Fefé, primul parfum pentru câini lansat de Dolce&Gabbana

VIDEO - Fefé, primul parfum pentru câini lansat de Dolce&Gabbana Chiar la începutul lunii, pe 1 august, Dolce&Gabbana, cunoscutul brand italian de produse de lux,...

Adele a difuzat finala olimpică a probei feminine de 100 metri în timpul concertului ei din Munchen

Adele a difuzat finala olimpică a probei feminine de 100 metri în timpul concertului ei din Munchen Cântăreaţa britanică Adele i-a încântat pe fanii ei...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.