Cel puţin cinci oameni au fost ‘înghiţiţi’ de alunecările de teren din Nepal

Publicat:

Cel puţin cinci persoane din două familii au murit şi alte şase au fost rănite după ce ploile torenţiale musonice au produs alunecări de teren într-un sat izolat din zona nordică a Nepalului, conform unui anunţ făcut joi de poliţia nepaleză, transmite DPA, potrivit agerpres.

O femeie în vârstă de 33 de ani şi cele două fiice ale sale, în vârstă de 10 şi respectiv 5 ani, au fost îngropate de vii, miercuri, în acest sat de munte din districtul Dhading, conform unui reprezentant al poliţiei.


Citeşte şi: ‘Ţinuta indecentă’ a unei jurnaliste saudite provoacă controverse mari la Riad. Femeia este acum anchetată

În acelaşi sat, un cuplu de sexagenari şi-a pierdut viaţa după ce locuinţa lor a fost acoperită de pământ. Alţi şase săteni au fost răniţi.

Alunecarea de teren a blocat drumul de pământ care reprezintă singurul mod de acces în acest sat izolat. Conform informaţiilor oferite de poliţie, 15 case din sat au fost avariate.

În cursul zilei de marţi trei oameni au murit după ce o alunecare de teren le-a strivit casa într-o altă zonă izolată din vestul Nepalului.

Sezonul musonic din Nepal, care durează din luna iunie până în septembrie, provoacă alunecări de teren şi inundaţii în fiecare an, lăsând în urmă sute de victime şi numeroşi sinistraţi.

Citeşte şi: 12 turci au fost încarceraţi după ce l-au înjurat pe Erdogan

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Câți ruși cred că un atac nuclear al Moscovei asupra Ucrainei este justificat

Câți ruși cred că un atac nuclear al Moscovei asupra Ucrainei este justificat Unul din trei ruși crede că un atac nuclear împotriva Ucrainei ar...

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

Zelenski anunţă o nouă strategie pentru a diminua influenţa Rusiei în Marea Neagră

Zelenski anunţă o nouă strategie pentru a diminua influenţa Rusiei în Marea Neagră Ucraina intenţionează să diminueze influenţa rusă în partea de vest a Mării...

Postările judecătorilor respinși de CSM ar putea fi analizate de inspecția judiciară

Postările judecătorilor respinși de CSM ar putea fi analizate de inspecția judiciară Postările judecătorilor respinși de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru numirea în funcție...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.