Putin face glume despre implicarea Rusiei în alegerile din SUA în 2020:’Da, o vom face neapărat!’

Publicat:

Preşedintele rus Vladimir Putin a răspuns în glumă miercuri la o întrebare a corespondentului NBC, Keir Simmons, dacă Moscova ar putea să intervină în campania prezidenţială din SUA în 2020, potrivit TASS şi Izvestia, potrivit agerpres.

‘Vă spun în secret: da, o vom face neapărat’, a spus în glumă Putin, vorbind la forumul internaţional ‘Săptămâna rusă a energiei’ la Moscova.


Citește și : Tunisia: Al doilea tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc la 13 octombrie

Pe acelaşi ton glumeţ, Putin l-a rugat pe jurnalist să nu spună despre aceasta nimănui, iar apoi, trecând la ton sobru, a spus că Rusia are destule probleme la ea acasă de care să se ocupe.

Liderul rus a calificat drept ‘ridicole’ declaraţiile despre o posibilă ingerinţă a Rusiei în alegerile americane din 2020.

Procurorul special ‘Robert Mueller nu a găsit nicio dovadă cu privire la o eventuală complicitate dintre noi şi Trump în cazul precedentelor alegeri, dar şi-a exprimat îngrijorarea că putem face acest lucru pe viitor. Este ridicol’, a insistat preşedintele rus, citat de TASS.

Citește și : Cei patru aspiranţi la şefia AIEA şi-au prezentat public candidaturile

Rusia este acuzată de ingerinţă în alegerile prezidenţiale americane din 2016 pentru a-l avantaja pe Donald Trump în faţa rivalei sale democrate Hillary Clinton. Ancheta procurorului special Robert Mueller a investigat existenţa unei eventuale complicităţi între Moscova şi echipa de campanie a magnatului imobiliar.

Însuşi actualul secretar de stat american Mike Pompeo a afirmat recent că Rusia va continua să interfereze în alegerile din SUA timp de decenii de acum încolo, avertizând că Washingtonul va contracara eforturile în acest sens ale Moscovei, conform AFP.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul Tot mai multe sate din Republica...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.