X

Putin îşi petrece weekend-ul în taigaua siberiană, alături de ministrul apărării

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a oferit un weekend în taigaua siberiană, unde a condus un vehicul tot-teren şi s-a plimbat prin zăpadă însoţit de ministrul apărării, Serghei Şoigu, a comunicat duminică Kremlinul, transmite AFP, potrivit agerpres

Îmbrăcaţi cu haine groase şi cu capetele descoperite, Putin (68 de ani) şi Şoigu (65 de ani) au făcut o plimbare prin pădurile înzăpezite, au traversat un pod din frânghii şi au privit cu binoclul la animale sălbatice, potrivit imaginilor difuzate de preşedinţia rusă.

Citește și : Manifestaţie prodemocraţie în faţa Marelui Palat din Bangkok

Cei doi au vizitat apoi un atelier din taiga, unde Şoigu i-a arătat lui Putin obiecte bricolate în lemn în timpul liber.

‘Preşedintele face plimbări pe jos cu ministrul apărării, Serghei Şoigu’ în Siberia, a comentat laconic Kremlinul într-un comunicat, publicând vreo zece fotografii din această escapadă, dar fără a preciza unde anume au fost făcute.

În câteva imagini, Putin şi Şoigu apar în costume de iarnă de culoare maro şi decorate cu blană albă, încălţaţi cu valenki – cizme de fetru tradiţionale ruseşti -, mâncând în aer liber la o masă din lemn.

Cei doi au plecat apoi să se plimbe cu un vehicul tot-teren, Putin, tot numai un zâmbet, luând locul şoferului.

Preşedintele rus cultivă de mulţi ani o imagine de bărbat puternic, afişându-şi în mod regulat buna formă fizică.

În ultimii ani, el s-a mai lăsat fotografiat în taiga în timp ce practica pescuitul submarin, pilota o barcă ori se bronza la bustul gol.

Citește și : Echipa Ocean Viking a salvat peste 100 de migranţi în largul coastei Libiei

Putin a mai fost arătat scufundându-se cu un submarin pe fundul lacului Baikal, pilotând un automobil de Formula 1 sau neutralizând un tigru.

Tags: BaikalkremlinSerghei ŞoigusiberiaVladimir Putin
Categorii: Diaspora