Putin nu uită şi nu iartă! Avionul în care se afla Prigojin S-A PRĂBUŞIT în Rusia!

Publicat:

Putin nu uită şi nu iartă! Avionul în care se afla Prigojin S-A PRĂBUŞIT în Rusia!

Şeful Grupului Wagner, Evgheni Prigojin, ar fi murit într-un accident de avion în Rusia, potrivit BBC. Alte nouă persoane aflate la bord sunt și ele decedate, informează şi mediafax.

Un avion despre care se spune că îl avea la bord pe Evgheni Prigojin, al cărui grup Wagner a lansat o lovitură de stat eşuată împotriva preşedintelui Vladimir Putin în iunie, s-a prăbuşit în timpul unui zbor de la Moscova la Sankt Petersburg, potrivit oficialilor ruşi.


Putin nu uită şi nu iartă! Avionul în care se afla Prigojin S-A PRĂBUŞIT în Rusia!

Toate cele 10 persoane din avion, inclusiv trei membri ai echipajului, au murit în accident, a declarat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit agenţiei de presă de stat RIA Novosti.

Oficialii ruşi au declarat că un bărbat cu numele Prigojin se afla printre pasageri, fără a da mai multe detalii.

Putin nu uită şi nu iartă! Avionul în care se afla Prigojin S-A PRĂBUŞIT în Rusia!

Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a murit după prăbuşirea unuui avion în Rusia, alte nouă persoane aflate la bord pierzându-şi viaţa, scrie şi BBC.

Agenția de presă rusă TASS scrie că acesta era printre pasagerii unui avion care s-a prăbușit în regiunea Tver, Rusia, transmite Știri.md.

Potrivit informațiilor preliminare, la bord se aflau 10 persoane: 3 membri ai echipajului și 7 pasageri.

Putin nu uită şi nu iartă! Avionul în care se afla Prigojin S-A PRĂBUŞIT în Rusia!

”Rosaviatsia a inițiat o anchetă în cazul accidentului aviatic Embraer care a avut loc miercuri în regiunea Tver, printre pasageri figurând Evgheni Prigojin.

La fel, a fost lansată o anchetă privind prăbușirea unui avion Embraer care a avut loc în această seară în regiunea Tver”, scrie agenția rusă.

Avionul se deplasa de la Moscova la Sankt Petersburg. Prăbușirea s-a produs în apropierea satului Kuzhenkino. În prezent, salvatorii desfășoară operațiuni de căutare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moscova își dorește victoria lui Trump în SUA. Analiza presei din Rusia despre plusurile și minusurile acestei variante

Moscova își dorește victoria lui Trump în SUA. Analiza presei din Rusia despre plusurile și minusurile acestei variante Conducerea Rusiei urmărește campania prezidențială din SUA...

Judecătoarea Sanduța, după audierea repetată la Pre-Vetting a Marinei Rusu: ‘Hărțuită de o comisie care se străduiește disperat să supraviețuiască blamărilor și urii poporului’

Judecătoarea Sanduța, după audierea repetată la Pre-Vetting a Marinei Rusu: 'Hărțuită de o comisie care se străduiește disperat să supraviețuiască blamărilor și urii poporului' Judecătoarea...

Restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina vor fi prelungite până la sfârșitul anului

Restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina vor fi prelungite până la sfârșitul anului Restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina...

Cât a costat Forumul Național ‘Cahul4Culture’

Cât a costat Forumul Național 'Cahul4Culture' În perioada 1-3 iulie, în municipiul Cahul a fost organizat Forumul Național „Cahul4Culture” pe tema „Rolul politicilor culturale în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.