Putin ORDONĂ vaccinarea în masă a rușilor

Publicat:

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat miercuri lansarea unei vaccinări în masă a populaţiei Rusiei împotriva COVID-19 începând de săptămâna viitoare, apreciind că vaccinul dezvoltat de ţara sa este ”cel mai bun”, relatează Reuters şi AFP, potrivit agerpres.

”Cer lansarea unei vaccinări în masă a întregii populaţii începând de săptămâna viitoare”, a declarat Vladimir Putin într-o reuniune a guvernului rus în regim de videoconferinţă.


Citește și: YouTube A BLOCAT canalul lui Donald Trump

”Vaccinul rus este cel mai bun din lume”, a dat asigurări liderul de la Kremlin.

Rusia, care se plasează pe poziţia a patra în lume ca număr al cazurilor de COVID-19, a început în luna decembrie vaccinarea pe scară largă contra acestei boli.

Vicepremierul Tatiana Golikova a afirmat că începând din 18 ianuarie autorităţile ruse vor fi pregătite să extindă programul de vaccinare.

Citește și: Mike Pence îi rămâne FIDEL lui Trump și NU invocă cel de-al 25-lea amendament din Constituție

Rusia nu a impus niciun fel de lockdown în timpul celui de-al doilea val al pandemiei, început în luna septembrie, oficialităţile de la Moscova susţinând că restricţiile punctuale sunt suficiente pentru a reduce răspândirea COVID-19.

Miercuri dimineaţă Rusia a raportat 22.850 de noi cazuri de COVID-19 în 24 de ore, ceea ce aduce la 3,5 milioane numărul total al persoanelor infectate de la izbucnirea pandemiei. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un minor a murit, după ce s-a răsturnat cu motocicleta pe care o conducea. Pasagerul a ajuns la spital

Un minor a murit, după ce s-a răsturnat cu motocicleta pe care o conducea. Pasagerul a ajuns la spital Un accident cumplit s-a produs în...

Jocurile Olimpice de vară de la Paris din anul 2024

Jocurile Olimpice de vară de la Paris din anul 2024 La un secol de la cea precedenta ediţie a Jocurilor Olimpice găzduită de capitala Franţei...

Cerință obligatorie pentru producători și exportatori: Calitatea fructelor va fi evaluată

Cerință obligatorie pentru producători și exportatori: Calitatea fructelor va fi evaluată Calitatea fructelor va fi evaluată înainte de export, fiind o cerință obligatorie pentru producători...

USMF „Nicolae Testemițanu” a devenit membru educațional al Academiei Europene de Optometrie și Optică

USMF „Nicolae Testemițanu” a devenit membru educațional al Academiei Europene de Optometrie și Optică Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie (USMF) „Nicolae Testemițanu” a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.