Putin îl primeşte la Kremlin pe omul de încredere al lui Donald Trump

Publicat:

Preşedintele rus Vladimir Putin îl va primi miercuri, la Moscova, pe consilierul american pentru securitate naţională al liderului american Donald Trump, John Bolton, în vizită în Rusia pentru a pregăti o posibilă întrevedere între cei doi preşedinţi, a anunţat Kremlinul, informează AFP, potrivit agerpres.

“Preşedintele îl va primi pe Bolton la Kremlin”, a anunţat purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov.


Citeşte şi: Albania refuză amplasarea taberelor de refugiaţi pe teritoriul său

Discuţiile celor doi lideri se vor axa pe “principalele probleme internaţionale”, precum şi pe “starea tristă a relaţiilor bilaterale”, a precizat el.

John Bolton va avea de asemenea întrevederi cu responsabili ai Consiliului de Securitate al Rusiei şi cu Iuri Uşakov, consilierul pentru afaceri externe al lui Vladimir Putin, potrivit aceleiaşi surse de informaţie.

La rândul său, Ministerul de Externe al Federaţiei Ruse a anunţat că John Bolton va fi primit miercuri de şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov.

O conferinţă a lui Bolton este prevăzută pentru orele 16:30 GMT, pentru a face un bilanţ al vizitei sale în Rusia.

Citeşte şi: GRAV accident de circulaţie în Germania. Un om a murit şi alţi 30 sunt răniţi

Potrivit Casei Albe, Bolton este la Moscova pentru a evoca o posibilă întrevedere între preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus. Cea mai recentă întrevedere între Trump şi Putin datează din noiembrie 2017 şi a avut loc în Vietnam.

O astfel de întrevedere directă va fi urmărită cu mare atenţie, din cauza acuzaţiilor de ingerinţă rusă în alegerile prezidenţiale americane din 2016. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

Antarctica ‘înverzește’ într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice

Antarctica 'înverzește' într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice Un nou studiu arată că porțiunea acoperită de vegetație din Peninsula Antarctică a crescut de peste...

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.